Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 17. februar 2017: Strelac uživa u hedonizmu, iskušenje za...

Dnevni horoskop za 17. februar 2017: Strelac uživa u hedonizmu, iskušenje za Ovna, Ribama treba opuštanje

39
0
dnevni horoskop 17. februar 2017

Dnevni horoskop za 17. februar 2017: Iskušenje za Ovna, emotivan Bik, Blizanci sarađuju s Jarcem, Rak uživa u ljubavi, Lav ambiciozan, Devica u poslu, povoljan dan za Vagu, Škorpija se predaje strastima, Strelac uživa u hedonizmu, Vodolija poštovana, a Ribama treba opuštanje. Ovo je današnji horoskop za danas 17.02.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Pazite kome verujete i kome pričate svoje poslovne tajne. Danas bi bilo najbolje da nikome ne otkrivate previše, da to ne bi bilo kasnije upotrebljeno protiv Vas. Ljubav Imaćete iskušenje u vidu neke nepristojne ponude od strane Škorpije ili Lava. Vašem ugledu može škoditi ako se prepustite. Zdravlje Malo bolje nego prethodnih dana, ali kontrolišite pritisak.

BIK

Posao Danas će se neko Vaše mišljenje ili stav potvrditi i u praksi. Unovčite to! Preporučujem saradnju sa Ribama. Ljubav Obuzimaju Vas intezivne emocije! Nema šanse da danas budete sami! Zdravlje Moguća osetljivost urogenitalnog trakta.

BLIZANCI

Posao Danas se osećate mnogo bolje! Želite da nadoknadite sve ono što smtrate da nije urađeno kako treba! Radićete dugo i naporno, ali će se isplatiti na kraju. Poželjna saradnja sa Jarcem. Ljubav Trenutno Vas ljubav ne zanima toliko, želite odmor. Neobavezno druženje sa prijateljima će Vam prijati. Zdravlje Danas se dobro osećate!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.