Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop od 16. do 28. februara 2017: Riba na pragu zaljubljivanja,...

Ljubavni horoskop od 16. do 28. februara 2017: Riba na pragu zaljubljivanja, Rak mašta, Strelac srećan i zadovoljan

51
0
Foto: StockSnap.io

Ljubavni horoskop od 16. do 28. februara 2017: Proslavili ste Dan zaljubljenih, ali šta vas očekuje na emotivnom planu u drugoj polovini februara? Saznajte u ovom ljubavnom horoskopu, piše ehoroskop.net.

OVAN

Premda ste se gotovo pomirili s otuđenjem, ipak se potajno nadate da će stvari krenuti na bolje. Gotovo ništa nećete uspeti da uradite sami. Ključ vaše sreće nalazi se u otvorenosti prema drugoj strani.

BIK

Pripremate novi erotski plan zavođenja osobe do koje vam je stalo. Nadomak ste do ostvarenja, ali ima još jedna sitnica koju treba doraditi. Vaša društvenost i dalje će vam donositi dodatne bodove u ljubavi, ali pazite da se ne nagnete previše.

BLIZANCI

Neobaveznošću i otvorenošću za svaku opciju vi ćete prevazilaziti manja neslaganja u emotivnim odnosima. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razrešiti u društvu svojih dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći. Merkur u Vodoliji preokrenuće tok vaše sudbine

RAK

Vaša mašta biće toliko jaka da iz nje možete izvući rešenje za svaku ljubavnu situaciju. Ovaj put neki će radije ostati sami jer će im intuicija govoriti da će bolja vremena za ljubav tek doći. Ali ako ste u paru, neće ni to biti loše.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.