Horoskop

Horoskop u vladavini Vodolije: Otkrijte šta vas čeka od 21. januara do 19. februara 2017. godine

VAGA

Posao

Promena radnog mesta, koja je već bila nagoveštena, od polovine februara dobija jasniju strukturu. Neočekivani problemi nateraće vas da brzo donesete odluku. Svako zlo sa sobom nosi i nešto dobro, a sada imate priliku da menjate ono što vam ne odgovara i preuzmete stvari u svoje ruke. Merkur u Jarcu, u polju imovine, donosi finansijske probleme koje ćete početi da rešavate od 4. februara, ali značajnije poboljšanje očekujte tek od sledećeg meseca. Sve se odvija sporo i prati ritam aspekata Marsa i Saturna sa Jupiterom koji do proleća opterećuje vaš znak. Ako ste nezaposleni, partner vam donosi glas o slobodnom radnom mestu. U ovom periodu mogli biste da imate uspeha u poslovima vezanim za vođenje knjiga, reklame, medicinske usluge, zemljoradnju, uslužne delatnosti i zanate koji su orijentisani na detalje. Bilo da radite samostalno ili za nekoga, bićete to angažman na određeno vreme. Budite aktivniji u traženju posla.

Ljubav

Bračnim partnerima ljubav će uglavnom kvariti finansijski problemi. Kako će novac biti problem i kod jednog i kod drugog, svađe i uzajamna optuživanja za nesposobnost rađaće nerazumevanje i neprijateljstvo. Ipak, sukobi neće biti katastrofalni, a serije svađa i pretnji rastankom završavaće se pomirenjem u kasnim noćnim satima. Od 4. februara, Venera se pridružuje Marsu u vašem polju partnerstva. U ovom periodu biće naglašen eros, želja za osvajanjem i dominacijom. Ako ste slobodni, postoji šansa da tokom ovog perioda sretnete srodnu dušu. Veze koje neko vreme traju, a temelje se na čvrstim osnovama, sada se mogu produbiti. Odluke o ozakonjavanju veze ipak donesite tek posle 8. februara. Sve što budete odlučili pre polovine meseca može biti promenjeno zbog okolnosti na koje ne možete da utičete.

Zdravlje

Zdravlje vam je nestabilno već duže vreme. Ukoliko vam klasična medicina ne odgovara, probajte alternativne metode lečenja. Posvetite veću pažnju prevenciji i iskorenjivanju loših navika.

Nedeljni horoskop od 16. do 22. januara 2017

ŠKORPIJA

Posao

Neočekivani preokreti, kao i mogućnosti vezane za nove poslove daju vam nadu da je napokon nešto krenulo napred, ali to može biti i varka Merkura. Iskoristite šanse koje vam se nude, ali ne očekujte da će sve ostati isto. Pazite šta potpisujete, dobro proučite nove ugovore. Polje komunikacija, informacija i kontakata sada je najugroženije. Neke stvari ćete morati da ponovite više puta pre nego što ih dovedete u red. Imate dobre odnose s kolegama, a vaša osećajnost i lepi maniri su, takođe, razlog vaše popularnosti u ovom momentu. Početkom perioda finansijska situacija biće napeta, ali problem rešavate pozajmicom, a moguće je da konačno pristigne novac od honorarnog posla na koji već dugo čekate. U suštini nema razloga za zabrinutost. Ako ste nezaposleni, više se angažujte u traženju posla. Dovršite sve zaostale poslove.

Ljubav

Vreme je pogodno za romansu, ljubav, brak. Oni koji su u vezi početkom meseca biće obradovani lepim vestima koje daju nadu za stvaranje bolje budućnosti. Sa partnerom ćete se dobro slagati i stvarati planove za naredni period. Kako vam još nije jasno na koji način ćete rešiti pitanje prostora u kom biste mogli da živite zajedno, ideja o ovome pojaviće se polovinom meseca neočekivano, a time otvoriti put ka životu udvoje. Ako ste u braku, ljubomora i neprijateljstvo jačaju. Imate naglašenu potrebu da se takmičite s partnerom, zbog čega su moguće svađe koje su bezopasne, ali unose teskobnu atmosferu u dom i porodicu. Postoji opasnost da vas partner polovinom meseca iznenada napusti. Moguće da je to već odavno planirao, ali sada su se stvorili uslovi da to i ostvari. Slobodnim pripadnicima ovog znaka predstoji nezaboravna romansa. Sreća je na vašoj strani.

Zdravlje

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Problemi sa kašljom, grlom, moguća virusna infekcija koja bi mogla da utiče na srce. Pažljivo u saobraćaju, naročito prilikom noćnih vožnji. Izbegavajte javna mesta.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.