Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop od 1. do 15. februara 2017: Vagi poljuljano samopouzdanje, Rak više nema briga, Strelac u dilemi

Ljubavni horoskop od 1. do 15. februara 2017: Da li vas kopka šta će vam se dešavati u emotivnom životu tokom prve polovine februara? Biće tu trzavica, zaljubljivanja, potrebe za samoćom… Saznajte šta vas u ljubavi očekuje u narednom periodu, piše ehoroskop.net.

OVAN

Najbolje ćete se osećati u većim grupama ljudi. Rado ćete izlaziti s prijateljima. Ako ste u vezi, povedite voljenu osobu sa sobom u svoje društvo. I ona (on) i vi osećaće se bolje ako ste zajedno, pa makar i u masi.

BIK

Ljudi iz vaše bliže okoline navodiće vas na povećano kretanje i uspeće da stvorie prilike za susrete s novim osoboma. Mogli biste se zateći na vrlo zanimljivom društvenom ili umetničkom okupljanju koje će vas podstaknuti na nove ljubavne poteze.

BLIZANCI

Ravnoteža koju opet osećate u svojoj vezi podstaćiće vas na smelije ljubavne poteze. Ne postoji ništa što bi vas moglo odvratiti od voljene osobe. Sklad, dobre namere i okolnosti koje vam idu na ruku su tu.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

RAK

Oslobodićete se nekih briga shvatajući da vas opterećuju bez stvarne potrebe. Fokusiraćete se na ono što imate. Biće to pravi znak zrelosti koji će vam zapravo osvežiti vezu, a partner će vas više ceniti.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.