Ljubavni horoskop od 1. do 15. februara 2017
Ljubavni horoskop za decembar 2017

Ljubavni horoskop od 1. do 15. februara 2017: Da li vas kopka šta će vam se dešavati u emotivnom životu tokom prve polovine februara? Biće tu trzavica, zaljubljivanja, potrebe za samoćom… Saznajte šta vas u ljubavi očekuje u narednom periodu, piše ehoroskop.net.

OVAN

Najbolje ćete se osećati u većim grupama ljudi. Rado ćete izlaziti s prijateljima. Ako ste u vezi, povedite voljenu osobu sa sobom u svoje društvo. I ona (on) i vi osećaće se bolje ako ste zajedno, pa makar i u masi.

BIK

Ljudi iz vaše bliže okoline navodiće vas na povećano kretanje i uspeće da stvorie prilike za susrete s novim osoboma. Mogli biste se zateći na vrlo zanimljivom društvenom ili umetničkom okupljanju koje će vas podstaknuti na nove ljubavne poteze.

BLIZANCI

Ravnoteža koju opet osećate u svojoj vezi podstaćiće vas na smelije ljubavne poteze. Ne postoji ništa što bi vas moglo odvratiti od voljene osobe. Sklad, dobre namere i okolnosti koje vam idu na ruku su tu.

RAK

Oslobodićete se nekih briga shvatajući da vas opterećuju bez stvarne potrebe. Fokusiraćete se na ono što imate. Biće to pravi znak zrelosti koji će vam zapravo osvežiti vezu, a partner će vas više ceniti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.