Horoskop

Horoskop u vladavini Vodolije: Otkrijte šta vas čeka od 21. januara do 19. februara 2017. godine

BLIZANCI

Posao

Imate utisak da vaši nadređeni imaju prevelika očekivanja od vas i da nisu zadovoljni vašim rezultatima. Situacija se, međutim, bitno menja nakon ulaska vašeg vladara Merkura u znak Jarca i donosi mogućnosti za pozitivne promene. Bićete spremni i za promenu radnog mesta, a ponuda u vezi sa tim stiže preko prijatelja. Finansijska situacija je i dalje nestabilna a troškovi iznenadni i neočekivani, što u vaš život unosi dosta nemira i nervoze. Srećom, tranzit Merkura vam donosi i priliku za neočekivanu zaradu kroz honorarne poslove. Ne budite lenji da ih prihvatite, iako biste radije prespavali zimu. Ne budite izbirljivi. Ako nešto ne razumete, bićete primorani da usput učite ali korist će biti dvostruka. Dobićete neophodna sredstva i steći iskustvo koje možda nikada ne biste imali da ovo što vam se nudi niste prihvatili. Mnogi će se zaposliti preko veze uz podršku osoba na položaju. Bolje će prolaziti oni sa višim obrazovanjem, ali nema prepreka ni za ostale ako su aktivni.

Ljubav

Ako ste u braku izbegavajte sukobe u ovom periodu jer vam Mars pravi opoziciju sa vladarem polja partnerstva Jupiterom. Partner će biti svadljiv, hirovit i nepromišljen, želeće više nego što može, a za neuspehe će kriviti vas. Ukoliko imate paralelnu vezu čuvajte s, jer će biti dovoljno šansi da se sve otkrije, a kako su sukobi na pomolu, nećete se olako izvući. Oni koji su slobodni imaće priliku da se vrate na situacije u kojima su nekada već bili ili da obnove neku staru vezu. Mladi će imati dovoljno šansi da uživaju u provodu i zabavi. Važno je da se čuvate neželjenih posledica i da ne očekujete previše od osobe sa kojom u vezu ulazite. Zaboravite na stidljivost i prepustite se strastima.

Zdravlje

Ovo je vreme za kretanje i vežbe na otvorenom prostoru. Udahnite svež vazduh i ojačajte imunitet. Čuvajte se povreda, upala i infekcija, posebno uroloških organa. Stariji neka kontrolišu pritisak.

Dnevni horoskop za 16. januar 2017

RAK

Posao

Jupiter u četvrtom polju i ulazak Marsa u deseto nagoveštavaju velika dešavanja i promene. Imate dosta ideja, ali ne i dovoljno materijalnih sredstava za njihovu realizaciju. Obratite pažnju da li su sve razumne. Onoliko koliko sebe uložite toliko će vam se i vratiti. U velikoj meri stvari zavise od vas. Imaćete potrebu da realizujete ono što ste počeli pre par meseci kao potpuno novu stvar. Preliminarne dogovore možete zaključiti do 4. februara. Bilo kako bilo, uspeh poslovnom planu zavisiće pre svega od vašeg svakodnevnog angažovanja, posvećenosti i istrajnosti. Pokušajte da se sada ne zadužujete, da ne uzimate kredite i pozajmice ako to nije neophodno. Kasnije će biti borbe oko vraćanja. Ako ste nezaposleni, neki kućni prijatelj bi mogao da vam pomogne da pronađete ono što tražite već početkom meseca. Ukoliko ste već konkurisali za neki posao, očekujte odgovor tek posle 9. februara.

Ljubav

Ako imate stabilnu vezu, ovo je period u kome ćete poželeti da promenite svoj status. Moguće da ćete još jednom preispitati vaš odnos sa partnerom. Planete koje simbolizuju muško ženske odnose nalaze se u vašem polju karijere, pa će na neobičan način ispoljavati svoj uticaj. Slobodni pripadnici ovog znaka mogli bi da obnove neku staru emotivnu vezu. Moguće je da se pojavi neka osoba iz prošlosti sa kojom ste naglo prekinuli vezu, pa da sada poželite da još jednom pokušate. Kako je Saturn naklonjen planetama u Ovnu, moguće da sve krene bolje nego što očekujete, pod uslovom da ste shvatili da jedino možete menjati sebe i svoj odnos prema partneru. Ako ste u braku, bićete pod uticajem izazova i iskušenja, a šta će se tačno dešavati zavisi pre svega od natalnog položaja Merkura. U polju tajni naći će se osoba koja će vas privući kao magnet. Da li ćete situaciju iskoristiti ili ne, opet zavisi od ličnih predispozicija ali izazov će svakako biti jak.

Zdravlje

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Glavni izvor zdravstvenih tegoba je haos u glavi. Vaš mozak radi velikom brzinom i stvara napetost i nervozu. Obratite pažnju na glavobolje ukoliko se pojave. Striktno poštujte saobraćajna pravila i nigde ne žurite.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.