Home Horoskop HOROSKOP U VLADAVINI BLIZANACA: Saznajte šta vas čeka od 22. maja do...

HOROSKOP U VLADAVINI BLIZANACA: Saznajte šta vas čeka od 22. maja do 21. juna 2017.

124
0
Horoskop u vladavini Blizanaca

Horoskop u vladavini Blizanaca: Saznajte šta vam predviđaju zvezde u periodu vladavine horoskopskog znaka Blizanci, šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje, pišu Večernje novosti.

OVAN

Posao Izuzetno pozitivan period na poslovnom planu počinje sa Venerom u Ovnu, što je jasan znak da ćete narednih nedelja najviše biti okupirani finansijskim pitanjima, kao i postizanjem nekog rezultata, koji je izmakao u prethodna dva meseca. Ukoliko se radi o naplati novca, ipak sačekajte još nekoliko dana, kako bi se stvari same sredile. Ako se to ne dogodi, pređite u akciju posle 6. juna kada Venera uđe u znak Bika, a vaše drugo polje. Povoljni aspekti početkom juna doneće vam više uspeha i konačno razrešenje finansijskih problema. Ovaj period je takođe veoma povoljan za uzimanje ili vraćanje kredita. U isto vreme, prihodi će biti stabilniji što će vam doneti veliko olakšanje. Ipak, tokom celog perioda, zbog retrogradnosti Jupitera u sedmom polju, moraćete da se borite sa onima koji imaju drugačije ideje i planove. Naoružajte se strpljenjem, budite pažljivi i odmereni. Ljubav Venera u vašem znaku pojačava dinamiku na emotivnom planu, ali, zbog opozicije sa Jupiterom, ishod je ispod očekivanog. Moguće je da u ljubavi imate prevelika očekivanja. Opozicija Venere i Jupitera koja je aktivna do 6. juna ukazuje na nesigurnost i dvoumljenje, ali i na brojna nova poznanstva i nezadovoljstvo rezultatima. Jasno izražavate potrebu za većim osećanjem bliskosti, poverenja ili emotivne naklonosti. Partner vas uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje, ali nedostaju vam dobra volja i odlučnost. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi zaobilazan način da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče vaše nezadovoljstvo. Nakon 6. juna počinje povoljan period za preispitivanje odluka i predloga partnera. Okolnosti će biti povoljnije, a rezultati izvesniji. Moguća nova romansa na putovanju. Zdravlje Vodite računa o povredama oštrim predmetima, ne budite brzopleti. Pazite na ishranu, ne preterujte sa radom. Moguće glavobolje kao posledica vremenskih oscilacija.

BIK

Posao Boravak vašeg vladara, Venere, u problematičnom, dvanaestom polju sve do 6. juna, siguran je znak upozorenja da će prve dve nedelje perioda biti kritične, a realizacija poslovnih ciljeva manja od očekivane. Stoga nemojte previše forsirati događaje već budite strpljivi dok se stvari ne postave na pravo mesto. Budući da još nije vreme za akciju, iskoristite ovaj period za “pripremu terena” za ostvarenje ciljeva. Bićete u prilici da ponovo aktivirate neke ranije pregovore i dogovore i to bi trebalo da iskoristite. Ukoliko morate da rešavate izvesne pravne “začkoljice”, početak juna je najpovoljniji. Moguće je da neka važna dokumentacija kasni zbog prethodne Merkurove retrogradnosti u vašem znaku. Posle 7. juna finansijska kriza se postepeno sređuje. Ipak, obratite pažnju na troškove i izbegavajte pozajmice. Ljubav Do 6. juna, zahvaljujući Veneri u dvanaestom polju, povoljan period za tajne veze, ali, ako vam je stalo do emotivne harmonije, bolje bi bilo da ne eksperimentišete i da budete realniji. Utoliko više što Mars, vladar vašeg polja partnerstva svojim prolaskom kroz znak Blizanaca, a vaše drugo polje, nekako sve svodi na materijalne vrednosti. Posle 5. juna prelazi u znak Raka, vaše treće polje i donosi mogućnost da započnete vezu sa osobom iz neposrednog okruženja. Ipak, imajte na umu da ovakav položaj planete strasti ukazuje i na određena psihološka opterećenja. Imate utisak da na vašu emocionalnu sigurnost najbolje deluju neke dobro isplanirane ili unapred izrežirane situacije. Međutim, u emotivnom zanosu na kraju ćete učiniti ono što vam srce nalaže, a ne razum. Stalo vam je da unapredite svoj ljubavni i intimni život. Prihvatite novu ljubavnu romansu bez oklevanja. Zdravlje Ugroženo zdravlje, pogotovo, disajni putevi. Moguće zdravstvene tegobe zbog alergija, kao i bolovi u nogama zbog nekretanja i loše cirkulacije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.