Home ASTRO MLAD MESEC U BLIZANCIMA 25. MAJA 2017: Dobro vreme da odlučite o...

MLAD MESEC U BLIZANCIMA 25. MAJA 2017: Dobro vreme da odlučite o nečemu važnom u svom životu

61
0

Pred nama je Mlad Mesec 25.05.2017. godine u znaku vazdušnih i veoma komunikativnih Blizanaca, odnosno u prirodnoj trećoj kući horoskopa. Mlad Mesec dešava se u trenutku kada se u aspektu konjunkcije nađu Mesec i Sunce i to na istom stepenu u istom znaku zodijaka.

Ovo je dobro vreme da se započne nešto novo, a posebno je povoljno za kratka putovanja, upisivanje kursa, potpisivanje ugovora, kupovinu, prodaju ali i za sređivanje bašte, dvorišta i obavljanje prolećne setve i to zbog dispozitora planete Merkur koja u plodnom zemljanom Biku, piše Web Astrolog. Okrenite se uživanju, energiju usmerite na ulepšavanje životnog prostora ali i eksterijera. U vreme Mladog Meseca obnovite kontakte sa onim ljudima od kojih ste se iz nekog razloga udaljili, a dobro je i da pozovete sve bližnje koje dugo niste čuli. Mlad Mesec u Blizancima budi veliku radoznalost ali i nagon da se ode negde, bilo gde. Povoljno je vreme za kupovinu automobila, tehnike, ali i za učenje testova za polaganje vozačkog ispita, a oni koji vole putovanja sada će da se prepuste maksimalnoj uživanciji. Imaćete mnogo telefonskih poziva, sastanaka, sms poruka. Komunikacija će da bude toliko intenzivna da mnogi od vas neće moći sve da postignu. Ovaj Mlad Mesec najviše će da prija Blizancima, Vagama, Vodolijama, Ovnovima i Lavovima. Pogledajte svoj natalni horoskop odnosno gde vam se nalazi znak Blizanaca, e baš u tom polju i simbolici te astrološke kuće imaćete priliku za velikom promenom, dobicima i uživanjima.
Mlad Mesec u Biku od 26. aprila 2017:
Foto: Flickr.com
Energija Mladog Meseca podsticajno deluje na ljude i treba je na najbolji način iskoristiti, posebno u sferi posla i pokretanja novih projekata ili privatnog biznisa. Odličan je period da se oslobodite loših navika, a ovo se posebno odnosi na one koji konzumiraju duvan. 25 maja ostavite cigarete jednom za sva vremena! Ako imate problema sa telesnom težinom, promenite režim ishrane i počnite da radite na sebi. Sada je i čovekova intuicija pojačana pa je osluškujte ukoliko treba da odlučite o nečem važnom u svom životu. Idealno je vreme za čišćenje oragnizma od nakupljenih otrova pa tog dana možete da postite i unosite veoma male količine hrane, a čaj od koprive čini čuda tako što čisti telo i tera na izbacivanje svega što je za čoveka štetno. Sila Meseca je izuzetno jaka i ona pokreće mora i okeane, a istovremeno utiče i na ljude čija tela u sebi sadrže 70% vode. Zato je i osetljivost veoma naglašena u ovom ciklusu kada će mnoge žene da budu usplahirene, nervozne, uplakane a imaće i češće nagone za uriniranjem. U noći Mladog Meseca ne dajte nikome ništa iz svoje kuće i obratite pažnju na dušebrižnike koji će se pojavljivati i nešto vam tražiti na zajam. Pojačajte molitve i obavezno tamjanom kadite životni i radni prostor dan pre, na sam dan kao i dan posle mladog Meseca. Astrolog Velimir Remić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.