Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 24. maj 2017: Uspešan dan za Raka, Vodolija okreće...

Dnevni horoskop za 24. maj 2017: Uspešan dan za Raka, Vodolija okreće novu stranicu, Blizancima se smeši zarada

82
0
Dnevni horoskop za 24. maj 2017

Dnevni horoskop za 24. maj 2017: Ovan brzoplet, Bik se vraća u ritam, Blizancima se smeši zarada, uspešan dan za Raka, Lavu vreme za dijetu, Devici nedostaje entuzijazam, Vaga dobro, za Škorpiju nema granica, putovanje za Strelca, Jarcu treba savet, Vodolija okreće novu stranicu, a Ribama se smeši nova romansa. Ovo je današnji horoskop za danas 24.05.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Naprasno ste odlučili da promenite radno mesto. I okolina je zatečena brzopletošću i naglošću kod vas. Ljubav Vi sebi ne praštate greške. I zato ne možete u potpunosti da se opustite i da uživate u novoj vezi. Zdravlje Upala uha.

BIK

Posao Konačno ste se vratili na uobičajeni režim rada. Iza vas je period tegoba, tako da sada možete da budete bez brige. Ljubav Trudite se iz sve snage da partneru pokažete koliko vam znači. Zdravlje Nestabilan pritisak.

BLIZANCI

Posao Postoje šanse za uvećanje prihoda. Nemojte sedeti skrštenih ruku i dozvoliti sebi da vam prilike propadnu. Ljubav Jedna Vaga je zainteresovana za emotivnu vezu sa vama. Pružite joj šansu. Zdravlje Pazite se virusa.

RAK

Posao Uspešan dan za one koji se bave nekretninama. Probajte da nađete načina kako da sebi obezbedite stalni priliv novca. Ljubav Imate na umu romantični izlazak kako biste osvojili osobu koja vam se duže vreme dopada. Zdravlje Nije loše.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.