Horoskop

Horoskop: Sve što niste znali o Rakovima

Rak – prijatelji i porodica

Tradicionalni i puni majčinske ljubavi, rakovi će biti odlični roditelji. U stvari svi aspekti porodice su za ovaj znak na prvom mestu. To se može videti u njihovim domovima i posvećenosti dužnostima u kući. Prirodni rakovi su često spremni da pređu preko sukoba ličnosti kada je u pitanju porodica zbog njihove velike povezanosti. Šta god da treba uraditi za porodicu rakovi će im biti na raspolaganju, gde god se u tom trenutku nalazili. Oni su duboko sentimentalni i skloni ka marljivom čuvanju porodičnih uspomena netaknutih. Prenošenje iskustava na nove generacije im je omiljena razonoda.

dnevni-horoskop

Kada je u pitanju prijateljstvo osoba rođena u znaku raka je veoma korisna. Gotovo uvek su spremni da pruže ruku prijateljstva, naravno ukoliko se to ne kosi sa porodičnim obavezama. Vrlo poštuju prijatelje i često su vrlo slični.Osobe koje uživaju u kućnom druženju će im biti na vrhu liste prijatelja.Njihova intuitivna priroda gde je važnije srce od glave čini ih vrlo saosećajnim, ali isto tako zbog toga ih je ponekad teško razumeti. Vreme je lek za to.

Rak – karijera i novac

Rak može biti jako uporan skoro koliko i osetljliv. Kada neki posao treba da bude urađen, zavrnu rukave i vrlo uspešno ga završe. Punim sjajem sijaju u obavljanju poslova nege, ili kao medicinske sestre. Odličnu karijeru će napraviti i kao domaćice, baštovani ili novinari. Veliki patriotizam im daje odličnu bazu za bavljenje politikom. Iako imaju veoma malu potrebu da se osećaju kao da prave razliku, ipak im je od velikog značaja kako bi se osećali ispunjeno.

Kako bezbednost tako je i novac od velikog značaja za jednog raka. Zarađivanje novca im ide veoma lako, isto kao i njegovo trošenje. Rak nije veliki rasipnik novca, u stvari je daleko skloniji investiranju i gledanju kako raste iz dana u dan. Mnogi rakovi gledaju novac kao statusni simbol, zato im je puno novca na bankovnom računu vrlo bitna stvar. Rak je veoma snalažljiv i veoma dobro upravlja svojim vremenom i novcem.

Rak – najbolje okruženje

Rak će se osećati najprijatnije kod kuće u blizini porodice, poznatih stvari i dragih prijatelja.

 

Rak – osobine

Snaga: Saosećajan, emotivan, žestoki zaštitnk voljenih, istrajan.

Slabosti: Manipulativan, podložan indirektnim konfliktima, vezan za prošlost, nesiguran.

Harizmatične oznake: Srednje građe, okruglo lice, istaknute grudi, sklonost ka preuzimanju odgovornosti.

Voli: Relaksaciju u blizini vode, umetnost, hobi vezan za kuću, dobar obrok sa prijateljima, pomaganje voljenima.

Ne sviđa mu se: Strance, otkrivanje ličnih stvari, kritiku.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

 

 

horoskopius.com

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.