Nedeljni horoskop od 7. do 13. avgusta 2017

Da bi ova strastvena žena zaista postala vaša morate dokazati da ste joj u svakom pogledu dorasli. U suprotnom će vas samo upotrebiti i odbaciti kao staru igračku…

Pogađate već – radi se o ženi u znaku Ovna.

Žena Ovan ljubav čvrsto povezuje sa fizičkom komponentom odnosa, a poznato je da je nezasita ljubavnica. Međutim, ako se pokažete kao slabiji od nje, poigravaće se sa vama kao mačka sa mišem i vi nikada nećete uspeti da iskusite sve čari koje ona ume da pruži.

Voleti ženu Ovna može biti prava patnja ukoliko niste gotovo pa natčovek. Da bi vam ona poklonila svoje srce morate biti izuzetno lepi, snažni, mudri i spremni da idete zbog nje čak i na kraj sveta. Ona je zavisnik od avanture i neizvesnosti. Zato za nju uvek morate ostati pomalo misterija. Od vas će tražiti sve i vi joj sve morate dati… ali tako da uvek čuvate neko iznenađenje u rukavu.

Dosada i rutina je nešto što ovakva žena prezire iznad svega i razlog zbog kojeg će se potpuno ohladiti. Kada uzbuđenje nestane, ona je prinuđena da ga potraži negde drugde, pa joj ni prevara nije strana.

Strast i uživanje je moto njenog postojanja.

besnopile.rs / dnevno.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.