Dnevni horoskop za 12. jul 2016

Odluke koje donosite u ovom periodu, tokom punog Meseca, biće pod uticajem vaših osećanja i podsvesnih želja, ova Mesečeva faza takođe pokazuje da ćete ispuniti i realizovati većinu planova. Ovo se posebno odnosi na Rakove, Bikove i Ribe ili osobe sa natalnim Mesecom u tim znacima

Jednom godišnje, pun Mesec u Lavu podstiče inspiraciju kod umetnika, glumaca, režisera, muzičara i donosi uspeh sportistima, kao i osobama koje su zbog posla prisutne u javnosti. Vatreni znaci i oni sa Mesecom u Ovnu, Lavu ili Strelcu će u ovom periodu verovatno osetiti jaču želju da budu u centru pažnje i sklonost ka dramatizaciji. Moguće su oscilacije krvnog pritiska, problemi s krvnim sudovima, tahikardijom, bolovi u leđima, sportske povrede.

Pod uticajem punog Meseca, početkom perioda, najviše će biti Bikovi, Rakovi i Ribe, a najmanje Škorpije, Jarčevi i Device.

OVAN 

U vreme punog Meseca u astrološkoj kuća ljubavi i kreativnosti možete da se upustite u strastvenu vezu punu uzbuđenja i preokreta sa nekim umetnikom ili sportistom.

BIK 

Pun Mesec u vašem četvrtom astrološkom polju, pod uticajem Marsa iz Škorpije, upozorava da bi trebalo da izbegavate rasprave sa partnerom i članovima porodice.

BLIZANCI 

Astrološko polje mentalnog stanja, naglašeno punim Mesecom, najavljuje uspeh u poslu i poboljšanje finansijskog stanja, naročito ako sarađujete sa strancima.

Mesečev horoskop do 8. februara 2016. godine

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.