Home Horoskop HOROSKOP: Saveti i upozorenja svim znakovima u 2016. Ne igrajte se sa...

HOROSKOP: Saveti i upozorenja svim znakovima u 2016. Ne igrajte se sa sudbinom!

693
0

2016. je tek počela, ali to ne znači da ne treba da se spremite za sve što vas očekuje u njoj… Saznajte da li vam sleduje godina puna ljubavi, dugova, novih avantura ili ćete se možda naći u novom poslovnom okruženju?

Ovan

Ovo je godina kada konačno treba redovno da idete u teretanu ili istrčite maraton. Prema rečima Suzan Miler, 2016. je idealna godina da se osobe rođene u znaku ovna posvete svom zdravlju i izgledu i dovedu se u formu koju su oduvek želele. Ako imate zdravstvenih problema, pobrinite se da ih rešite pre septembra. Ovnovima se u drugoj polovini godine smeše moguće bračne ponude. Sve u svemu, ako ste ovan, ovo će biti odlična godina za ostvarivanje zacrtanih ciljeva. horoskop1

Bik

Suzan Miler kaže da je za Bikove u 2016. ključno da češće izlaze zato što će im ova godina biti u znaku ljubavi. Ako ste u braku, vaša ljubav će postati veća i dublja. Uz to, može se desiti i da dobijete prinovu.

Blizanci

Ova godina je idealna za renoviranje, ali i za pronalaženje nove kuće ili stana. Nakon 9. septembra očekuje vas napredak na ljubavnom planu. Suzan Miler u suštini poručuje da prvu polovinu godine provedete u “opremanju gnezda”, da biste u drugoj polovini primili ljubav u to gnezdo. Sem toga, ovaj znak tokom 2016. može da očekuje veliku podršku porodice.  

…nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.