Iako se smatra da određene karakteristike važe za sve pripadnike jednog znaka, ovaj horoskop je malo drugačiji jer različita ”pravila” važe za ženske i muške predstavnike istog znaka. Koga šta najviše uzbuđuje, ko je smeran, a ko kolovođa u seksu i još što šta možete da otkrijete u narednim redovima

 

Zvezde priskaču u pomoć i objašnjavaju kako da maksimalno zadovoljite svog partnera ili partnerku.

OVAN

Žena

Ona voli da preuzme inicijativu i uvek je oduševljena kada joj je dozvoljeno da diktira svoja pravila u krevetu. Ovan žena je vatrena, međutim, ona ne želi da njen partner zaboravi na romantiku. One su nezavisne, romantične, u stanju da vole i lako zavode. Često koriste različite vrste erotskih uspomena i uživaju u razigranim igrama tokom seksa. Samo im dajte priliku da se otvore!

Muškarac

Muškaraci rođeni u znaku Ovna su ishitreni ljubavnici. Oni imaju tendenciju da gotovo uvek preskoče predigru. Ipak, u vezi, oni su posvećeni i spremni za nove izazove. Oni vole kada vas njihova osećanja pokreću, kada vas prisiljavaju da poludite. Ljubljenje sa Ovnom mora biti strastveno i intenzivno, puno seksualne energije. Ovan osvoja ženu koja se ne boji i koja se ne stidi eksperimenata, novih poza i ludih stvari.

BIK

Žena

Žene rođene u ovom znaku su romantične, senzualne i brižne. Seksualno, one vole kad se sve dešava sporo, sa taktom, sa osećanjem. One vole kada im partner miluje celo telo. Posebna erogena zona je vrat. Predigra je veoma važna za žene rođene u znaku Bika. One vole da se igraju sa hranom (hrana kao afrodizijak), vole masažu i aromatična ulja.

Muškarac

Muškarac Bik takođe zna mnogo o predigri. On voli da ljubi partnerku na neočekivanim mestima. A najbolji način da ih namamite je Thai masaža. U zamenu, Bik će mrmljati romantične komplimente i dati vam pravu ljubav.

12 tipično muških rečenica tokom seksa od kojih ti se uvek prikenja!

BLIZANCI

Žena

Reč – to je ono što može da osvoji Blizanca. Pošaljite im “slatku” poruku u toku dana – i vi ćete probuditi njihovu maštu. A uveče možete uživati u prekrasnom seksu. Blizanci su puni kreativne energije i spremni za smele fantazije. Ne brinite, ako želite da imate seks u kupatilu upravo ujutru ili u toaletu u sred žurke. I nemojte se iznenaditi ako u ovom trenutku u tašni Blizanaca pronađete erotski pribor. Blizanci su društveni, vole da pričaju posle seksa. Nemojte ih lišiti tog zadovoljstva!

Muškarac

Ovaj tip voli da priča o seksu. I razmišlja o tome. Seks uvek uzbuđuje maštu. Topla veza sa njim je moguća i uz pomoć komplimenata, i sa jednostavnim pričama o tome šta bi ste radili sa njim u krevetu, ako biste imali priliku. Kao i žene, muškarci Blizanci obožavaju seksualna pomagala.

RAK

Žena

Žena Rak je romantična i neophodan je dodir njenog voljenog i ona će biti odmah spremna za nastavak. Rakovi vole predigru i slatke reči. Vi morate da ponete čin ljubavi prema njima postepeno, ne u žurbi. Kada se žena Rak oseća bezbedno i pod vašom zaštitom, ona će vam to uzvratiti. Predigra je veoma važna za Rakove, tako da treba početi sa zagrljajem i poljupcima. Zagrejte je polako.

Muškarac

Rak muškarac je iskusni zavodnik. Oni znaju kada i kakvu romantičnu muziku treba da uključe. Oni znaju kako da rade sa svetlošću i koriste mirišljave sveće. Kao i žene, muškarci rođeni pod ovim horoskopskim znakom, traže da više pažnje posvetite predigri. Što duža predigra, jača je volja za seksom. Krenite milovanjem leđa, noge, između butina i oko vrata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.