Ako prestanemo da brinemo o onome na šta ne možemo da utičemo i fokusiramo se na pozitivne misli, s mladim mesecom u Vodoliji, 8. februara (u 15:38), uhvatićemo pozitivnu vibraciju svemira. Ne treba da odustanemo od ideja u koje verujemo, ali važno je podsetiti da one ne moraju da se ostvare baš onako kako smo zamislili.

Ako prepustimo životu da nam pokaže pravi smer i usudimo se da budemo drugačiji, bićemo i uspešniji!

Važan početak očekuje Vodoliju, Lava, Bika i Škorpiju na onom području života na koje su usmerili svoje namere.

Blizanci i Vaga pronalaze nove načine delovanja, a Ovan i Strelac bolje načine saradnje sa drugima.

Za Jarca i Raka počinje povoljnije finansijsko razdoblje, a Ribe i Devica menjaju svoj odnos prema zdravlju i brizi za sebe.

mla-dmesec

Koje želje ispunjava mlad Mesec?

Nije vam potrebna nikakva magija kako bi vam mladi Mesec ispunio želje. Samo treba da znate kada, gde i kako treba da zaželite, kako bi planete i svemir vama bili u pomoći. Postoje neke stvari koje ne smete da poželite kada je mladi Mesec jer sve može da se obrne i dogodiće se sve suprotno od onoga što ste zaželeli. Te želje bi trebalo da poželite kada je pun Mesec, ili da čekate dan kada su energije jače ili druge ezoterične dane kada energije mogu da vam pomognu u ostvarivanju želja.

Sve želje koje se odnose na nove početke, naprimer, novi odnosi, nova ljubav, novo radno mesto. Kada je mladi Mesec, poželjno je zaželeti da od nečega malog postane puno, primera radi, ako imate malo novca, a potrebno vam je više, onda Vašu želju morate da izgovorite na svetlu mladog Meseca. Ovo je najbolje razdoblje za obavljanje svih rituala za novac i obilje.

Životinjski horoskop

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.