GODINA ROĐENJA

Prvi kriterijum je godina vašeg rođenja. Ukoliko zbrojite brojeve kada ste se rodili sigurno ćete dobiti neki broj. Ako je on velik, možete ga zbrajati dalje, raščlaniti i tako dobiti već dva broja koji su svakako povezani s vama. Ovi brojevi su zapravo i generacijski jer se odnose na ljude rođene te godine. Oni imaju poseban značaj u tarotu jer vrlo precizno opisuju situaciju, okolnosti.

Primer: Uzmimo godinu 1967. Ako saberete 1+9+6+7 dobićete 23, a raščlanite još i taj broj 2+3, dobijate 5. Znači imate već dva broja koja predstavljaju vaše vibracije.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA RIBE
GENERACIJSKI BROJ

Iako ovakvi brojevi vrede za celu jednu generaciju, oni tek u kombinaciji s individualnim brojevima daju poseban niz i originalnu kombinaciju. Datum rođenja je odličan pokazatelj ličnosti i prema numerologiji, a i prema tarotu. Jednostavno saberite datum.

Primer: Ako ste rođeni 14.9.1967. saberite 1+4+9+1+9+6+7. To daje 37, zatim još 3+7 što daje 10. Dalje možemo raščlaniti još i 1+0 što daje 1. U ovom slučaju dobili smo još tri broja: 37,10 i 1. Dodamo li tome prethodna dva srećna broja 23 i 5, imamo ih pet.

HOROSKOP

U primeru osoba je rođena u znaku Device. Povezanost astroloških znakova s brojem jasno je predočena s 12 astroloških kuća. Tako je Devica šesti znak po redu znak u krugu zodijaka, tj. ekvivalent 6. kući horoskopa, pa će srećan broj našeg primera biti 6. Na ovaj način smo samo analizom nekih njenih podataka došli do niza brojeva: 23,5, 37,10,1 i 6.

Horoskop i generacijski broj

OVAN 21. mart – 20. april

Zapamtite da Ovnu uvek pripada broj 1, on je prvi, vodi, žuri, aktivan je.

BIK 21. april – 20. maj

Povezan je s brojem 2 ne zbog simbolike para ili dualiteta, nego zbog prirode druge kuće koja nakon individualnosti Ovna dolazi na dnevni red: kada se oformila jedinka (Ovan) ona gleda da nešto ima, da uspostavi neke vrednosti što je u astrologiji predstavljeno drugom kućom. Zato je Bik povezan s dvojkom.

BLIZANAC 21. maj – 21. jun

Njemu pripada broj 3. Ne toliko zbog idealnosti broja nego zbog sposobnosti komunikacije, iako sekundarno, zbog dvojne prirode znaka njemu se može pripisati i broj 2. Zato su za ovaj znak srećni brojevi i 3 i 2.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.