Nedeljni horoskop od 2. do 9. decembra 2019: Lav treba da sledi svoje srce, nove poslovne mogućnosti za Škorpiju, Jarac pred novim početkom
Nedeljni horoskop od 2. do 9. decembra 2019: Lav treba da sledi svoje srce, nove poslovne mogućnosti za Škorpiju, Jarac pred novim početkom

Horoskop od 21. januara do 21. februara 2018: Mesečni horoskop za znakove i podznake Zodijaka, piše Astro portal.

OVAN

Posao i finansije: Ovaj period je izuzetno povoljan za rizike. Ipak, preporučuje se više promišljenosti, kada je reč o polju saradnje sa drugim ljudima, jer biste vrlo lako mogli doći u kontakte sa osobama koje nisu dovoljno pouzdane, a što vas posebno iritira.

Ljubav: Emocije su posebno naglašene. Samo je važno ne potiskivati ih, što bi vam se lako moglo dogoditi. U slučaju da ima kakvih tenzija u odnosu u kome ste, biće neophodno poraditi na kompromisu i komunikaciji. Ukoliko ste slobodni u ljubavi, otvaraju se jako dobre mogućnosti za uspostavu ljubavne veze, samo je važno da vi to želite. Dobro se zapitajte, jer ako baš niste sigurni, onda je bolje odlučiti se za slobodu, kako vrlo brzo, već od narednog meseca, ne biste došli u neprijatnu situaciju.

Zdravlje: Sasvim stabilno. Poboljšanje, ako ste imali kakvih većih problema.

Horoskop od 21. januara do 21. februara 2018

BIK

Posao i finansije: Ovaj period donosi mnoge prepreke u realizaciji vaših ciljeva. Nemojte stajati, nalazite se na velikom testu strpljenja. U slučaju da niste zadovoljni svojim zaradom od kraja februara to polje kreće nabolje. Nisu povoljni uslovi za donošenje odluka koje se tiču poslova u inostranstvu, kao i drugih udaljenih mesta. Ukoliko morate polagati nekakav ispit, maksimalno poradite na koncentriranosti, mada, najbolje bi bilo da odložite njegovo polaganje za oko mesec dana, pa na dalje, kako biste uspostavili veći unutrašnji mir, i time dobili na sigurnosti.

Ljubav: Skloni ste da se povučete u sebe, neće vam biti do emocija i ljubavi sa partnerom. Slobodni će se radije odlučiti na samoću, a ako do nečega i dođe, onda će se sve završiti samo na pokušaju. Ukoliko ste zauzeti, može se lako dogoditi zabrinutost i preispitivanje u vezi odnosa u kome ste, ali bez razloga.

Zdravlje: Unutrašnja nezadovoljstva koja su se skupljala u periodu od proteklih oko godinu dana i malo više, mogla bi prouzrokovati probleme sa upalama i prehladama, posebno u regiji grudnog koša. Svakako možete, i štaviše potrebno je, preventivno delovati na svoje zdravlje. Ono glavno odnosi se na to da se preispitate i raskrstite sa uverenjima koja vam donose samo teške misli. Pre svega na uverenja koja se tiču polja partnerstva.

BLIZANCI

Posao i finansije: U ovom periodu stvari na polju posla i finansija neće se odigravati onako kako ste očekivali. Odlična lekcija da raskrstite sa očekivanjima i pretpostavkama uma i prepustite se intuiciji koja zbog želje da sve unapred predvidite, biva prilično zapostavljena. Imajte na umu, intuicija je glas vaše duše, veza koju imate sa Bogom i sa sobom. Pored navedenog, mogli biste se suočiti i sa naglašenom sujetom i ljubomorom od strane jedne ili više osoba u vašem okruženju. Izbegavajte veliko upoređivanje sa drugima, jer se na taj način udaljavate od sebe, čime gubite na samopouzdanju pa upadate u situacije da se druge osobe ne ponašaju adekvatno prema Vama. Takođe, nije povoljan period za investiranje.

Ljubav: Ako ste nezadovoljni određenim segmentom odnosa u kom se nalazite, vreme je da preispitate sebe, zapravo da osvestite čime ste sve to nezadovoljni, kako biste pročistili put razvoju svojih emocija. Mnogi od vas osećaju veliki emotivni teret iz prošlosti, u čijem eliminisanju bi vam jako pomogla neka od tehnika u radu na sebi, kao što su meditacija, joga, zahvalnost, afirmacije i slično. Ako ste slobodni, sve više postajete otvoreni za ljubav, ali još uvek izostaje adekvatna akcija, pa tako neće biti ni značajnijih konkretnih događaja. Važno je samo da ništa ne silite i opustite se, kako ne biste upali u zamku pogrešnih izbora. Usmerite svoju pažnju na ono što vam predstavlja ugođaj i sve će doći na svoje, na jedan potpuno prirodan način.

Zdravlje: Bez značajnijih problema. Samo, kako je već rečeno, maksimalno poradite na eliminisanju emotivnog tereta iz prošlosti. Ukoliko su vam za dalje lečenje potrebna određena finansijska ili materijalna sredstva, budite sigurni u brz i povoljan ishod situacije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.