Dnevni horoskop za 27. januar 2018

Dnevni horoskop za 25. januar 2018: Stigao nam je četvrtak, vikend je na pragu, a Merkur u sekstilu sa Jupiterom na nebu. Merkur je u Jarcu, Jupiter u Škorpiji.

Evo obilja energije za optimiste! Čak i teški pesimisti danas će videti u mnogo toga lepo i pozitivno, a lepe (Jupiter) vesti (Merkur) stizaće sa svih strana i u raznim oblicima, poput poruke, SMS, pisma… Budite i sami deo tog ciklusa, pošaljite nekom lepe misli, par reči, ulepšajte nekom dan i nastavite proces, piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

Ovaj aspekt voli vredne ljude, đake, studente (Jupiter), doneće motivaciju, a dobar je i za kraća putovanja, za susrete koji se tiču posla, i koji će biti uspešni, a vi prezadovoljni. Zato ne čekajte da dan proleti, uhvatite se u koštac s njim i iskoristite dobru energiju na pravi način!

Ovan

POSAO

Nema razloga da verujete u informacije koje dolaze iz nepouzdanih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove dogadjaje. Ipak, preterana doza radoznalosti u nečijim očima može da izgleda kao negativna osobina.

LJUBAV

U pokušaju da pravilno rešite neke nove emotivne dileme koje imate oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop za 20. februar 2017
Dnevni horoskop za 25. januar 2018.

Bik

POSAO

Susret ili razgovor sa jednom osobom za vas predstavlja »dobitnu kombinaciju«, i stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava vaša interesovanja i donosi materijalnu korist.

LJUBAV

Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

Dnevni horoskop za 26. januar 2018: Ljubav će doći svima koji je dugo već čekaju, a neki će uživati u promeni u emotivnim odnosima

Blizanci

POSAO

Pažljivo analizirate različite dogadjaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost pred saradnicma.

LJUBAV

Postavljate »pogrešna pitanja« i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.