Dnevni horoskop za 21. decembar 2020.
Dnevni horoskop za 21. decembar 2020.

Dnevni horoskop za 26. januar 2018: Mars napušta polje strastvene i burne i bučne Škorpije i ulazi u svet Strelca, raspoloženog za avanturu i u pola noći!

Naglašavamo da je ovaj Mars vrlo aktivan, a udružen sa Strelcem to je eksplozija, u pozitivnom smislu.

Optimizam sve više dominira, drugi će brinuti o moralu, izražena je želja za istraživanjem, avanture svake vrste biće više nego primamljive, daleki putevi otvoreni, poslovi sa inostranstvom, piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

Ogromna energija, koja može da krene u potpuno pogrečnom pravcu, jer je prilično divlja i razuzdana, i previše je ima, i eto buntovnika, imuplsivnih reakcija, gde se lako plane ali plamen i brzo prođe, takav je Strelac.

Moguća hiperaktivnost, loš san. Hrabrosti i avantura neće faliti.

Ljubav će doći svima koji je dugo već čekaju, a neki će uživati u promeni u ljubavnim odnosima. Svakako, uzbudljiv dan pred nama!

Ovan

POSAO

Neko sumnja u vaš uspeh, ali pokazaće se da imate značajnu prednost u odnosu na ostale saradnike. Svaka priča kao kritika je suvišna, naročito kada postoje jasni dokazi ili poslovni rezultati.

LJUBAV

Ukoliko vam je stalo da privučete nečiju emotivnu pažnju i interesovanje nemojte oklevati. Preuzmite aktivnu ulogu i kontrolu nad važnim dogadjajima.

ZDRAVLJE

Odlično se osećate.

Dnevni horoskop za 26. januar 2018

Bik

POSAO

Ako želite da razrešite nesporazum sa jednom osobom budite dovoljno promišljeni i efikasni. Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike koji računaju na vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike.

LJUBAV

Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto u tom pravcu.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

Blizanci

POSAO

Neko ne razume sve vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspeha u poslovno-finansijskoj saradnji. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu.

LJUBAV

Postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju ljubavnu vezu kroz različite aspekte.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.