Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 26. januar 2018: Ljubav će doći svima koji je dugo već čekaju, a neki će uživati u promeni u emotivnim odnosima

Dnevni horoskop za 26. januar 2018: Mars napušta polje strastvene i burne i bučne Škorpije i ulazi u svet Strelca, raspoloženog za avanturu i u pola noći!

Naglašavamo da je ovaj Mars vrlo aktivan, a udružen sa Strelcem to je eksplozija, u pozitivnom smislu.

Optimizam sve više dominira, drugi će brinuti o moralu, izražena je želja za istraživanjem, avanture svake vrste biće više nego primamljive, daleki putevi otvoreni, poslovi sa inostranstvom, piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

Ogromna energija, koja može da krene u potpuno pogrečnom pravcu, jer je prilično divlja i razuzdana, i previše je ima, i eto buntovnika, imuplsivnih reakcija, gde se lako plane ali plamen i brzo prođe, takav je Strelac.

Moguća hiperaktivnost, loš san. Hrabrosti i avantura neće faliti.

Ljubav će doći svima koji je dugo već čekaju, a neki će uživati u promeni u ljubavnim odnosima. Svakako, uzbudljiv dan pred nama!

Ovan

POSAO

Neko sumnja u vaš uspeh, ali pokazaće se da imate značajnu prednost u odnosu na ostale saradnike. Svaka priča kao kritika je suvišna, naročito kada postoje jasni dokazi ili poslovni rezultati.

LJUBAV

Ukoliko vam je stalo da privučete nečiju emotivnu pažnju i interesovanje nemojte oklevati. Preuzmite aktivnu ulogu i kontrolu nad važnim dogadjajima.

ZDRAVLJE

Odlično se osećate.

Dnevni horoskop za 26. januar 2018

Bik

POSAO

Ako želite da razrešite nesporazum sa jednom osobom budite dovoljno promišljeni i efikasni. Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike koji računaju na vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike.

LJUBAV

Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto u tom pravcu.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

Blizanci

POSAO

Neko ne razume sve vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspeha u poslovno-finansijskoj saradnji. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu.

LJUBAV

Postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju ljubavnu vezu kroz različite aspekte.

ZDRAVLJE

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Loša cirkulacija.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.