Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 26. januar 2018: Ljubav će doći svima koji je dugo već čekaju, a neki će uživati u promeni u emotivnim odnosima

Vaga

POSAO

Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja vam upućuje lepe reči ili velika obećanja. Tek kada budete spoznali pravu istinu shvatićete na koji način treba da rešavate svoje poslovno-finansijske dileme.

LJUBAV

Partner se žali na vašu učestalu rasejanost, iznenadnu zaboravnost ili na odsustvovanje. Ispravite na vreme svoje propuste.

ZDRAVLJE

Potreban Vam je odmor.

Dnevni horoskop za 26. januar 2018

 

Škorpija

POSAO

Imate dobre ideje, ali neko odbija vaš savet i pokušava da umanji vašu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji. Ipak, nemojte dozvoliti da se poslovni nesporazum bitno odražava na Vašu koncentraciju ili volju.

LJUBAV

Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. »Male nežnosti« donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

Strelac

POSAO

Imate utisak da neko ograničava vaše mogućnosti ili da vam nameće rigidne uslove i stroga pravila u poslovnoj saradnji. Nemojte dozvoliti da vas neko svrstava u red »gubitnika«, već suprotstavite se osobi koja podriva vaš poslovni ugled.

LJUBAV

Pre nego što donesete novu odluku preispitajte svoja osećanja potrebna vam je nota samokritičnosti. Ne možete uvek da diktirate »ljubavni tempo«.

ZDRAVLJE

Dobro.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.