STRELAC 23. 11 – 21. 12.

Između vatrenih znakova Strelac je predvodnik kad je reč o seksualnosti. Za njegove pripadnike seks je pre svega dobra zabava i vrlo strasno iskustvo koje nema baš nikakve veze s emocijama. Drugim rečima, Strelčevi su u svakom trenutku spremni za akciju. Nisu nimalo sramežljivi i ne robuju šablonama. Oni će uvek smišljati nešto novo. Strelca najviše uzbuđuju nežni dodiri po kukovima i butinama.

JARAC 22.12 – 20. 1.

Iako na prvi pogled izgledaju sramežljivo i hladno, Jarčevi spadaju među najstrastvenije i seksualno najaktivnije ljubavnike. Za razliku od mnogih, oni se vrlo lako uzbuđuju i pritom svoju strast prenose na one s kojima su u kontaktu. Jarčevi se potvrđuju kao vrlo stabilni, strastveni i odani ljubavnici Neopisivo ih uzbuđuju dodiri i poljupci u području oko kolena.

VODOLIJA 21. 1 – 19. 2.

Za njih seks nije samo strast i zabava. On je pre svega način kako svoj um povezuju sa srcem. Najsrećniji su kad uz vođenje ljubavi mogu s partnerom da razmenjuju razmišljanja. Vodolije su radoznali, što ih tera na neprestano eksperimentisanje. Trude se da budu iskreni, a to zahtevaju i od partnera. Kad su opušteni, njihovoj maštovitosti nema kraja. Veliko uzbuđenje stvara im dodirivanje potkolenica.

RIBE 20.2 – 20.3.

Kao i sve ostalo u njihovim životima, za Ribe je seks nerazdvojan od emocija. Pritom su pripadnici ovog vodenog znaka vrlo senzualni i kreativni ljubavnici. Snažnu maštovitost iskazuju i u krevetu koji postaje mesto najčudesnijih igara. Ribe jako veseli kad mogu da usreće partnere i pritom daju sve od sebe. Njihova poslovična sramežljivost jednostavno nestaje kad zakorače u spavaću sobu. Erogene zone Riba smeštene su u području stopala.

Jelena Milenković / zena.blic.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.