Od davnih vremena ljudi su u prirodi raspoznavali četiri osnovna elementa – vatru, vazduh, vodu i zemlju. Oni su način na koji pojedinac doživljava svet, a ovi elementi itekako određuju i skladnost u seksu. U krevetu se najteže slažu vatreni i zemljani i vazdušni i vodeni znakovi Zodijaka. Zemljani znakovi nikad ne preuzimaju inicijativu, dok se vodeni vode emocijama piše žena.blic.rs.

Pripadnici vatrenih znakova (Ovan, Lav, Strelac) izražavaju seksualnost s velikim entuzijazmom. Ako su zainteresovani, to jasno pokazuju. Njihovi odnosi su prepuni strasti, ali najčešće ne traju dugo. Kada zadovolje želje ljudi, vatreni znakovi se okreću novim pustolovinama. Kod vazdušnih znakova (Blizanci, Vaga, Vodolija) najvažnija je dobra komunikacija. Njihova seksualnost je uslovljena razumom. Vrlo su znatiželjni. Pripadnici ove grupe znakova nisu previše verni. Vodeni znakovi (Rak, Škorpija, Ribe) potpuno su okupirani emocijama. Da bi osetili seksualne porive, moraju da se osećaju sigurno i zaštićeno. Kad s nekim započnu vezu, pripadnici vodenih znakova potpuno se predaju. Vrlo su verni i privrženi.

Životinjski horoskop

Zemljane znakove (Bik, Devica, Jarac) karakteriše postupno predavanje i odlaganje seksualnih odnosa. Kad uspostave blizak odnos, pripadnici zemljanih znakova postaju izuzetno strasni i otvoreno izražavaju svoje želje. Nikad ne preuzimaju inicijativu i čekaju na prvi korak.

Iako je eksplozivan seks moguć u svim kombinacijama znakova Zodijaka, među onima koji nisu kompatibilni česte su velike razlike. Najbolje se slažu znakovi koji pripadaju istom elementu. Isto tako su dobre seksualne kombinacije moguće i spajanjem srodnih elemenata pa je preporučljivo da se u krevetu zajedno nađu vatreni (Ovan, Lav, Strelac) i vazdušni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodolija), kao i vodeni (Rak, Škorpija, Ribe) i zemljani (Bik, Devica, Jarac).

OVAN 21. 3 – 20. 4.

Za Ovnove je seks – lov. Usmereni su na fizičko izražavanje želja i imaju neiscrpnu energiju. U potrazi za potpunim zadovoljstvom ne plaše se da eksperimentišu. U seksu Ovnovi vole da dominiraju, a u vezi osim erotike traže i mentalnu usklađenost. Kod pripadnika ovoga vatrenog znaka sve ide bez ikakve predigre. Uzbuđuje ih dodirivanje kose, ljubljenje po čelu i obrazima.

BIK 21. 4 – 21. 5.

U seksu Bikovi su vrlo zahtevni. Vrlo su privlačni, a u prvom kontaktu drže se izuzetno rezervisano. Njima je predigra najvažnija, što ponekad može da izluđuje partnere. Kad su sami s partnerom, Bikovi izražavaju vrlo snažnu seksualnost koja zaista ne poznaje ograničenja. Njima seks pruža mogućnost oslobađanja od dosadne svakodnevice. Bikove izuzetno uzbuđuje dodirivanje i ljubljenje vrata.

horoskop magicne dame horoskopa

BLIZANCI 21.5 – 21. 6.

Za Blizance seksualnost spaja um i telo, bez ikakvog mešanja onoga što nazivamo dušom. Njihovi partneri treba da budu vešti pri ljubljenju i spremni za neprestano eksperimentisanje. Blizanci ne robuju bilo kakvim šablonama. Oni će uživati u brzom seksu na zadnjem sedištu automobila, ali i u celovečernjem klasičnom provodu. Što različitije, to bolje. Blizance izuzetno uzbuđuju erotski razgovori i dodirivanje ruku i ramena.

RAK 22. 6 – 22. 7.

Seksualno druženje s Rakovima je kao lagani ples. Ako pogoditi prave pokrete, možete biti sigurni da ćete doživeti neograničen užitak. Rakovi doživljavaju seks pre svega kao emotivno iskustvo. Kada se pokrenu njihove emocije, pretvaraju se u vrlo strasne i predane ljubavnike. Intuitivno osećaju šta partner želi i jako se trude da ga usreće. Kod Rakova je izuzetno osetljivo područje grudi. Uzbuđuju ih i francuski poljupci…

 

 

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.