LAV 23. 7 – 23. 8.

Seks s Lavovima je prilično divlje iskustvo koje pruža i veliku zabavu. Pripadnici ovog vatrenog znaka uvek su spremni za akciju i očekuju isti entuzijazam i od partnera. Vole da dominiraju. Uživaju kad se hvali njihovo umeće i daju sve kako bi ispunili očekivanja. Uživaju u zavođenju i predigri. Ako želite da uzbudite Lava, počnite ljubljenjem leđa i nastavite erotskom masažom.

DEVICA 24. 8 – 23. 9.

Device su vrlo osetljivi i nežni ljubavnici. U svojoj duši oni su perfekcionisti koji do najsitnijih detalja žele da ispune svoje seksualne fantazije. Pripadnici ovoga zemljanog znaka lako se nalaze u ulozi onih koji pomažu drugima da bi dostigli vrhunac. Sramežljivi su i teško pokazuju skrivene želje. Za njihove partnere dobro je da znaju da im se erogene zone nalaze u području stomaka.

horoskop--

VAGA 24. 9 – 23.10.

Središte seksualnosti je u glavi. Iako se u javnosti vrlo pristojno ponašaju, seks s njima može da bude divlje iskustvo. Traže uverljive i vešte partnere koji će ih sigurno dovesti do vrhunca. Vage obožavaju zavođenje. Najzadovoljnije su ako zagrljaje prati i puno izgovorenih reči. Njihove erogene zone nalaze se u području donjeg dela leđa i guze.

ŠKORPIJA 24. 10 – 22. 11.

Znak Škorpije u astrologiji s vremenom je postao sinonim za kvalitetan seks. Njegovi pripadnici nadaleko su poznati po svom hiperaktivnom libidu. U svakoj situaciju spremni su da pruže seksualno zadovoljstvo, ali ida dobijaju nežnost. Škorpije obožavaju da osmišljavaju posebne koreografije. Kod njih sve jednostavno mora da bude iznad proseka. Njihove erogene zone nije teško naći, jer se nalaze u području seksualnih organa…

 

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.