U noći između subote i nedelje pozdravljamo se sa letnjim računanjem vremena. Iako je u startu to ok jer ćemo imati sat vremena više za spavanje, neće svaki horoskopski znak isto reagovati na ovu promenu

 

Svaki prelaz sa jednog na drugo računanje vremena uvek napravi pometnju pa ili kasnite ili 2 sata ranije uradite ono što ste planirali. Drugog – trećeg dana već se naviknete što mrak pada u vreme kada ručate, ali naročito je kritičan dan kada dolazi do prelaza. Astrološki tim Besnog Pileta je proučio položaj planeta za sve znake zodijaka na taj dan i evo do kakvih je otkrića došao.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

 

OVAN

Kao i svakog dana, rešićete da odradite uobičajeni trening. Međutim, posle 37. trbušnjaka osetićete iznenadni bol u predelu gušterače pa ćete rešiti da usporite i posvetite se laganom džogingu. Međutim, na 542- om metru trim staze doći će do blažeg istegnuća tetive. Shvatićete da očigledno nije dan za sport i ćopaćete do kuće. Ispred vrata stana skapiraćete da vam je ključ ispao, a kod kuće nema nikog.

 

BIK

Bićete željni priče, kao i uvek, ali baš tog dana nećete naći nijednog zahvalnog sagovornika. Mama će vam spustiti slušalicu jer žuri na pijacu, najbolja drugarica je baš tad našla da farba kosu, a dečko je otišao na vikend planinarenje pa je nedostupan. Kad već niko neće da razgovara, pisaćete kilometarske statuse na Fejsbuku ali niko ni da lajkuje a kamoli da prokomentariše. Uključićete chat, a tamo svih 569 prijatelja offline. Dići ćete ruke od svih, uzećete mačku u krilo i pripovedati joj o dogodovštinama iz osnovne škole.

 

BLIZANCI

Dan će vam početi divno, jer ćete se mnogo radovati odlasku na kafu sa drugaricama. Sat pre dogovorenog vremena jedna će se javiti da je rastura stomak jer je dobila, drugoj će dete dobiti boginje, a trećoj iznenada javiti bivši koji je u gradu samo to popodne. Sešćete ispred TV-a i iz tegle jesti tetkin ajvar kad vas bude pozvao vaš višemesečni udvarač od kog dobijate ospe da vam kaže kako se zaljubio i da se ženi pre početka božićnog posta.

Moglo je i gore da bude, bar nemam fleke od ajvara
Moglo je i gore da bude, bar nemam fleke od ajvara

 

RAK

Još mamurni od prethodne noći uzećete tiganj da spremite kajganu. Majka će naći baš tad da vas pozove i da grdi što ste zaboravili ujakov rođendan. Ulje će početi da cvrči i isprskaće vas po celoj ruci, a pritom ćete izazvati omanji požar dok budete pokušavali da sklonite tiganj sa ringle i na nju stavite kuhinjsku krpu. To vas neće omesti u nameri da ipak jedete kajganu pa ćete ponoviti postupak. Lupaćete jaja, kad ono- sve mućak do mućka.

 

LAV

Ništa vas ne može omesti da ugodite sebi- prvo masaža, onda odlazak kod frizera. Ispostaviće se da je vaša standardna maserka dobila grip pa je menja osoba koja će vas tako izmaltretirati da ćete morati naredna 2 dana da pijete apsirine. Ni kod frizerke neće biti ništa bolje, na pola pranja kose naprasno će joj crći bojler, a ispostaviće se i da je za farbanje vaše kose greškom koristila boju kojoj je prošao rok u novembru 2014-e.

 

DEVICA 

Vaša pedantnost vas nikad ne napušta tako da ćete rešiti da je to dan za pranje 3 ture veša. Međutim, kad se i poslednja opere, shvatićete da je 5 čarapa nestalo bez traga ko da je vaša mašina Bermudski trougao, a da vam je omiljena bluza promenila boju jer ste uključili pogrešan program za pranje. Pomislićete da vas Bog kažnjava jer je lepo rekao da se nedeljom odmara, ali to vas neće sprečiti da skidate paučinu sa terase. Tad će vas ujesti pauk za obraz.

 

Krijem drugi obraz, jer otok još nije splasnuo
Krijem drugi obraz, jer otok još nije splasnuo

 

VAGA 

Iako ste izvrsna kuvarica, knedle u supi će biti kao kamen tvrde, a smesa za pohovanje mesa nikako neće hteti da se umuti kako treba pa ćete pomisliti da vas je neko, ne daj Bože, uvračao. Muž će jesti ali će posle šmugnuti kod kuma na meze pa će se tamo dobro zarakijati. To će vas u tolikoj meri omesti da normalno funkcionišete pa ćete starije dete dvaput okupati dok će mlađe polusmrdljivo narednog dana otići u vrtić.

 

ŠKORPIJA 

Sa najboljim drugom ste se već nekoliko dana dogovarali da idete u bioskop na film koji se vama baš gleda. Ali, njega će devojka u koju je nesrećno zaljubljen baš tog dana pozvati jer je ostavio dečko. To vas neće sprečiti da na projekciju odete sami, iako vas je malo blam. Malo ćete zakasniti pa će neka žena sa detetom nezadovoljno coktati dok se provlačite do svog sedišta. Na pola filma prišljamčiće vam se manijak koji će se kao slučajno češati o vaše rame i koleno svaka 3 minuta. Moraćete da napusite salu pre kraja filma.

 

STRELAC 

Posvađaćete se sa dečkom jer će umesto dolaska na ručak kod vaših roditelja odabrati gledanje fudbala sa drugovima uz pivo. Privremeno ćete se iskulirati dok slušate mamu kako ogovara prvu komšinicu kako više brine o njenom mačoru nego o jadnom komšiji. Međutim, posle ručka ko da će neki đavo u vas ući pa ćete otići na parking ispred dečkove zgrade i sa velikim zadovoljstvom ćete izbušiti sve gume na kolima njegovih drugova.

Ha, izbuših im gume ko profesionalac
Ha, izbuših im gume ko profesionalac

 

JARAC

Vaša jača polovina rešiće da vas iznenadi odlaskom u restoran na ručak, a i, da se ne lažemo, zaslužili ste. Uživaćete ko kraljica u jelima i atmosferi sve do momenta kad konobar donese račun. Ispostaviće se da je vaš dragi zaboravio novčanik dok na vašoj kartici neće biti dovoljno novca jer je plata tek narednog petka. Moraćete 45 minuta da trpite osuđujuće poglede ostalih gostiju i osoblja dok čekate da se vaše voljeno biće vrati od kuće sa parama. Usput ćete se, naravno, posvađati.

 

VODOLIJA 

Osetićete iznenadnu potrebu za slatkišima kojih, naravno, neće biti ni za lek u vašoj kući. U trenutku kad rešite da orobite obližnji market ko za baksuz počeće da lije kiša ko iz kabla i neće prestati satima. Kad već mislite da pomoći nema, setićete se da u špajzu imate teglu slatka od šljiva od babine sestre, skuvanog  još 2012-e. Potpuno ćete urnisati špajz jer u njemu ima svega sem onog što vam treba. Posle 37 minuta intenzivne potrage tegla će biti u vašim rukama. Otvorićete je, a tamo samo buđ.

 

RIBE 

Bićete razdražljivi, posvađaćete se sa tatom i bratom i spopašće vas iznenadni napadi plača. Pomislićete da je do PMS-a ali pogled u kalendar će vas razuveriti. Čitavo popodne provešćete u preslušavanju Sergeja Ćetkovića i Selin Dion, uveče ćete u cugu odgledati 3 romantične komedije. Toliko ćete biti pod utiskom kako se lepe stvari dešavaju samo drugim ljudima da ćete o tome misliti sve do zore pa ćete se uspavati za posao.

 

Al' peva ko pravi slavuj!
Al’ peva ko pravi slavuj!

 

Maja Čanović/besnopile.rs

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.