Dizel… Trend koji već decenijama ne izumire. Opasni likovi i likuše. Prisutan je u svakodnevnom životu još uvek. Dizel, jer drug mi je brat. Da li ti veruješ u ovaj najprecizniji dizelaški horoskop?

 

OVAN DIZELAŠ

Ovnovi dizelaši hoće da uvek bude po njihovom i kako su oni zamislili. Deru se, prete a neretko i biju. Tako Ovan dizelaš sebi i drugima ostavlja utisak opasnog batice. Ovan dizelaš lako preteruje u svemu pa je veoma moguće da dobije preko njuške ako to uradi sa pogrešnom osobom. Ribe ga obožavaju a murija mu se šlihta jer ne daje mito nikad.

 

BIK DIZELAŠ

Bik dizelaš je opasan lik jer on ceo taj fazon shvata doživotno. On svoju ekipu dizelaša bira dugo i pametno jer zna da su mu to braća kad zagusti. Ne strahuje od murije, čak ih zajebava sa zadovoljstvom. Oružje ne nosi i fura uvek dobre ribe da bi ispao fin momak i dasa. Ponekad se drogira da bi ispao faca pred društvom ali ništa ozbiljno. Sve ribe rade za njega, a murija ga ne dira jer je opasan i prepun keša.

 

BLIZANCI DIZELAŠI

Blizanci dizelaši sebe smatraju jedinim pravim zavodnicima ovog horoskopa i u tripu su da svaka riba može da bude njihova. Često im je dosadno pa malo sranja nije na odmet. Valjanje gudre, kurve i pljačkanje menjačnica im je najveći dar od boga. Oni kada poseduju mnogo para, obožavaju da pazare oružje u enormnim količinama. Slaba tačka im je mama. Pred kevom su najbolja deca na svetu.

 

RAK DIZELAŠ

Rak dizelaš se plaši da pred drugima pokaže svoju ranjivost pa samim tim uvek glumi neku jačinu. Obično imaju rodbinske veze u muriji i može da pravi sranja a da ga ne hapse svaka dva dana. Imaju fetiš da pljačkaju skupe butike i da se posle kurče po kraju kako je to roba iz italije. Emotivni su prema svom oružju pa tako ceo život nose svoju prvu utoku koju su dobili.

(nastavak na strani 2)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.