Horoskop

ASTRO PROSIDBA: Kakvu veridbu priželjkuje svaki horoskopski znak

Spremni ste da zaprosite voljenu osobu, a niste sigurni kako je najbolje to da učinite? Evo male astrološke pomoći.

Ovan

Vi imate visoke standarde za život i ukoliko neko planira da vas zaprosi, vi želite da to dobro bude dobro ispanirano i zaista orignialno – nešto što mora da se pamti. Vi znate da zaslužujete najbolje.

Bik

Vi ste radoznali i vrlo smireni, i volite da rešavate zagonetke. Zato je za vas veridba koju treba rešavati poput misterije, nešto što će vas postepeno voditi do cilja, da biste uživali u plodovima na kraju,

Blizanac

Vi se dobro prilagođavate novim situacijama i volite iznenađenja. Nema ničeg romantičnijeg za vas nego da voljena osoba postavi pitanje onda kada se najmanje tome nadate.

Rak

Vi se osećate najsigurnije kada se nalazite okruženi onima koje volite. Šta je savršenije od toga da budete zaprošeni pred osobama koje su vam bitne u životu, od strane jedne koju najviše volite?

Lav

Vi ste kreativni i hrabri, i za vas, najbolja prosidba je ona koja ima umetničku vrednost i pokazuje koliko vas vaš partner dobro poznaje.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Devica

Vi ste introvertni i ne sviđa vam se baš ideja da budete zaprošeni na javnom mestu. Za vas, najbolja prosidba bi bila kod kuće, u intimnosti kada osećanja mogu iskreno da budu iskazana.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.