RAK

Pripadnici ovog znaka su odani i pouzdani, ali i preosetljivi i umeju da budu vrlo temperamentni. Kao da su dve strane istog novčića i nikad ne znate koji će deo da padne na vašu stranu. Ukoliko ubedite Raka da može da se osloni na vas, a pritom ga i slušate kada mu naiđe žuta minuta i ne osuđujete ga, on će biti oduševljen vašom sposobnošću kako umete da držite korak sa njegovim promenljivim raspoloženjima.

LAV 

Oni su preterano sigurni u sebe što ih čini vrlo sujetnim. Ako im se podsmevate potpisali ste sebi smrtnu presudu. Međutim, ako mu laskate, konstatno ističete njegove dobre osobine i divite mu se Lav će narasti kao kvasac i poželeće da što duže u svojoj blizini ima osobu koja čini da se oseća veoma posebno.

dnevni horoskop za 22. avgust

DEVICA

Kod njih nikad ne znate šta će da upali, jer su em nezavisne em previše analitične. Ako im se npr. ne svidi način kako držite kašiku mogu zbog te sitnice da vas otpišu ali ako ih bespogovorno slušate i ne pokušavate da im ukažete na eventualne greške koje prave bićete im više nego srcu prirasli. Njima je veoma važno da se osećaju bitnim pa ako vam to pođe za rukom, neće želeti da vas puste iz svog života.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.