Ovan i Vodolija su blizu, ali imaju i mana. Sada više ne morate da brojite izlaske do odlaska u krevet da biste saznali da li je vaš muškarac vatra u krevetu. Dovoljno je da saznate kad je rođen i zvezde će vam kazati kako ćete se provesti u njegovom naručju.

U ovom slučaju titulu “najboljeg ljubavnika” nose čak četiri znaka, jer svi to zaslužuju. Međutim, jedan se posebno ističe.

OVAN

Ovan je sklon da previše naglo koristi svoju seksualnu energiju, neće dugo razmišljati kakav utisak to ostavlja na vas. Smatraju ga jednim od najboljih ljubavnika među horoskopskim znacima. Osim što odlično poznaje anatomiju, lako uočava erogene zone partnera. Spreman je na sve, njemu ništa nije strano. Uvek je otvoren da u presudnim trenucima bude odlučan. Sve poze su mu omiljene.

VODOLIJA

Vodolija poseduje veliku intelektualnu aroganciju i to mnoge odbija od njegove inače veoma privlačne spoljašnosti. Ekscentričan je i na ljubavnom planu. Vodolije imaju različit i veoma specifičan ukus kod biranja partnera. Nekada ni sami nisu sigurni šta ih je nekoj devojci privuklo. Savršen je ljubavnik i jako uživa u seksualnim igrama. Čak i kada je sam, ne odustaje od seksualnih veza…

ŠKORPIJA

Ipak, pobedu odnosi . Nju simbolizuje seksualnost, erotiku i sve manifestacije telesne ljubavi. Još mu je antička astrologija dala počasno mesto najboljeg ljubavnika. Retki su muškarci Škorpije koji su sve svoje emocije poklonili jednoj ženi. U njegovom životu uvek postoje bar dve istovremeno. Sa tim morate da se pomirite ako ste se zaljubili baš u njega, što nije teško imajući u vidu njegov prodorni pogled i seksepil kojim prosto zrači. Kada nađe partnerku koja mu u svemu odgovara, veoma je veran i odan.

RIBE

RIBE su veoma odgovorne. Ni prevare im nisu strane, ali zbog njih nikada neće zapostaviti porodicu. Spadaju u veoma nežne i poželjne ljubavnike. Kažu da žena koja nije bila u vezi sa muškarcem Ribom ne zna šta je pravi seks, mada oni sami najviše uživaju u seksu kada iskreno nekoga vole. Umeju da budu veoma hiroviti i neuhvatljivi, kada to najmanje očekujete.

srbijadanas.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.