životni horoskop

Da li biste svoje bližnje prodali za siću ili im ostajete verni i u dobru i u zlu?

Poverenje se ne dobija na izvol’te već se vremenom stiče. Neko ume to da ceni i da bude privržen drugima u svim životnim situacijama dok neko drugi pak začas ume da se preokrene i  na najgori mogući način izda dojučerašnje prijatelje ili voljenu osobu. A kakav je po tom pitanju vaš znak?

OVAN 

Od svih znakova u Zodijaku, Ovnovi su najnelojalniji. Oni su u stalnoj potrazi za novim uzbuđenjima i avanturama, što ne isključuje i potragu za novim partnerom. Harizmatični su, prijateljski nastrojeni, oštroumni inovatori ali iznad svega sebični. Sopstvene potrebe uvek stavlja ispred tuđih i najposvećeniji je sebi.

BIK

Njihova tvrdoglavost ponekad ume da bude i dobra osobina, jer Bik nikada neće dići ruke od nečega do čega mu je stalo. Iako mu možda porodica i prijatelji govore da partner uopšte nije za njega, on ih neće slušati i svim silama će se boriti da ta veza opstane.

PRLJAVI ŽENSKI RAZGOVORI: 14 Seksualnih trač partija

BLIZANCI

Izuzetno zabavni, druželjubivi i pričljivi. Međutim, ma koliko god bili šarmantni, s druge strane su krajnje nestabilni i neverni. S obzirom na dvojnu prirodu njihovog znaka, u jednom momentu Blizanac može da se predstavi kao prava osoba od poverenja dok će narednog trenutka na sva usta pričati o vašim najvećim tajnama potpunom strancu.

RAK

Osobe rođene u ovom znaku sjajan su izbor kada vam je potreban odan prijatelj ili partner. Vrlo su intuitivni i proniciljivi i ako smatraju da ste osoba za njih biće vam stoprocentno posvećeni. Izdaju ne podnose pa ako ste u vezi sa Rakom pokušajte da mu istom merom uzvratite njegovu lojalnost.

LAV 

Pripadnici ovog znaka su vrlo darežljivi, pažljivi i nežni i umeju da budu vrlo odani kada to hoće i još bitnije, ako im to odgovara. Međutim, Lav je ipak samom sebi centar sveta pa nikada neće slepo pratiti drugu osobu. Zapamtite, on je uvek vođa a ne onaj koga vode.

drugarice

DEVICA

One bukvalno sve shvataju veoma ozbiljno, pa i sebe same. Privrženi su i odani sve dok ne osete da im se ne posvećuje pažnja koju misle da zaslužuju. Ako je partner ili prijatelj zanemari, Devica će prestati da mari za njega i aktivno će se posvetiti traženju osobe koja će umeti da ceni njene kvalitete, i stvarne i umišljene.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.