ASTRO

Da li ste lojalni i u dobru i u zlu: Koliko je zapravo odan i veran vaš znak?

VAGA

Kada imate Vagu za prijatelja smatrajte da je to za sva vremena. Ona će biti uz svog prijatelja i u dobru i u zlu. Međutim, rođeni u ovom znaku nisu toliko odani kada su partnerski odnosi u pitanju. Oni često umeju da varaju svoje partnere ali pošto se užasavaju sukobljavanja i svađa gotovo nikad ih ne ostavljaju.

ŠKORPIJA

Oni su uvek vođeni strašću tako da od svake individue rođene u ovom znaku zavisi hoće li biti verna ili ne. Pošto su izuzetno posesivni i ljubomorni, Škorpija sa punim pravom očekuje da joj druga strana bude odana, ali da li će i ona uzvratiti istom merom zavisi od toga kako se bude osećala u datom trenutku.

STRELAC 

Pripadnici ovog znaka su prilično ekstremni i baš umeju da idu iz krajnosti u krajnost tako da se nikako ne mogu smatrati najodanijim znakom. To praktično izgleda ovako: u jednom trenutku su neverovatno zaljubljeni u neku osobu i potpuno su joj posvećeni iako joj osećanja nisu uzvraćena. Ali biće dovoljan jedan treptaj oka i Strelac će potpuno izgubiti interesovanje za nju i okrenuće se nekom trećem.

JARAC 

Oni su prilično odani. Čak i kada se pojavi problem koji preti da ugrozi njegovu odlučnost, Jarac će učiniti sve da vrati svoju poljuljanu veru i neće skrenuti sa pravog puta. Zato je prava privilegija imati pripadnika ovog znaka za prijatelja ili  partnera.

Saznajte kakva je istinska ličnost žene iz svakog horoskopskog znaka

VODOLIJA 

Rođeni u ovom znaku su veliki humanitarci i vole da budu na usluzi ljudima. Preziru lažove i preljubnike tako da od Vodolije nemojte očekivati da će uraditi nešto što se kosi sa njenim etičkim stavovima. Ipak, može joj se desiti da je ponese momenat pa da joj se neko potpuno nov učini zanimljivijim od onog koga ima u svom životu, bilo da je o prijatelju ili partneru reč.

RIBE 

One imaju bujnu maštu i izuzetno su emotivni. S jedne strane, Riba može da bude izuzetno posvećena prijateljica i partnerka, a s druge može da upražnjava seks sa svima koji joj se učine interesantnim. Kada nisu izgubljene u svojoj kretivnosti, umeju da budu vrlo odane i verne.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

 

besnopile.rs

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.