Verujete li da reinkarnacija postoji? A da je duša neuništiva  pa samo seli iz jednog u drugo telo? Ako ste odgovorili potvrdno, onda je ovaj horoskop upravo za vas

Malo je onih koji mogu da kažu da su zadovoljni svojim životom. Ostali kukaju i pitaju se da li su se na Boga kamenjem gađali pa im je tako kako im je. E pa karma uvek dođe po svoje, jer ako ste bili mnogo nestašni u jednom životu onda morate da ide na popravni u drugom i naučite se pameti. Tako se duša seli kroz vekove i uči životne lekcije, ali mnoge greške koje počinite nastaju upravo zbog temperamenta i karaktera koji su određeni znakom Zodijaka u kom ste rođeni. Sada vas već zasigurno kopka šta će biti u dalekoj budućnosti, zato otkrijte šta će biti sa vama u narednom životu.

OVAN

Od vaše energičnosti i ambicioznosti neće ostati skoro ništa. Bićete prilično inertni i lenji i uglavnom ćete se u životu šlepati uz druge ljude. Međutim, zahvaljujući vašim roditeljima i njihovim društvenim vezama nećete postati najveći propalitet. Prva polovina života proći će vam najviše u provodu dok ćete se u drugoj posvetiti razvoju turizma na Marsu, vašoj vladajućoj planeti. Već sad je poznato je da tamo postoji planina Olimp, a vaša porodica će se dosetiti da bi bilo zgodno da se tamo izgradi ski centar. Veštački sneg ćete, doduše, dopremati sa Zemlje ali ispostaviće se na kraju da to uopšte nije propala investicija.

BIK

Sada vam se čini da bi vam bez vazduha bilo lakše nego da vam neko zabrani da govorite, ali … Do 5. godine bićete hiperaktivno dete a onda ćete se preko noći povući u sebe. Iako će na razne načine tokom godina pokušavati da vam pomognu, čak će vas po savetu najcenjenije vračare poslati na put oko Saturnovog prstena, ništa neće uroditi plodom jer ste se vi obavezali na zavet ćutanja. Pošto ćete smatrati da vas na Zemlji niko ne razume, emigriraćete na Veneru gde ćete postati rodonačelnik međuplanetarnog kulta ćutologa. Kasnije će vaši emisari pokušati i da ovde prošire vaše dejstvo ali najviši predstavnici ovdašnjih religija će im se žustro suprotstaviti. Šta vas briga, na Veneri ćete uvek biti glavni.

BLIZANCI

Vaš avanturistički duh vas tera da sad idete sa kraja na kraj sveta i istražujete daleke zemlje i nepoznate kulture, međutim u sledećem životu situacija će se promeniti. Od tolikih planeta i asteroida u Sunčevom sistemu, vi ćete čitav život presedeti na Zemlji. No, nemojte tugovati jer vam ni ovde neće biti dosadno. Iako vam se sad često čini da je vaš ljubavni život veoma nesrećan, za naredni imamo dobru vest – u ranoj mladosti upoznaćete osobu sa kojom ćete dočekati duboku starost. Za sebe ćete izabrati poziv koji neće biti preterano stresan, vrlo moguće da će to biti manji porodični biznis u kome će marljivo raditi nekoliko generacija. Možda nećete biti truli bogataš ali će vam svakako harmoničan porodični život biti najveće blago koje možete da poželite. Neke istinske vrednosti nikad ne zastarevaju, bilo da živite u 18. ili 23. veku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.