Ostaćete sami samcijati na celoj planeti, ugojićete se 30 kila i nikad ih se nećete rešiti, nećete smeti da progovorite do kraja života, poješće vas džinovski dlakavi pauk… Strahova je toliko a svakom čoveku bar jedan od njih stvara neopisivu teskobu čim na njega pomisli

Jeste li svesni svih svojih strahova ili ih potiskujete do te mere da su nepoznanica i vama samima? Umete li da se uhvatite u koštac sa onim od čega vam se diže kosa na glavi, a kolena vam klecaju ili se radije pravite da tamo neki bauk uopšte ne postoji? Možda vam je frka da o svojim strahovima otvoreno govorite pred drugima, jer se plašite da će se zaista ostvariti ako ih pomenete naglas? Svako ima ono nešto do čega najviše zazire, zato saznajte od čega strahuje svaki horoskopski znak. Ipak, ne zaboravite: čim se suočite sa svojim strahom, oduzećete mu moć koju ima nad vama.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

 

OVAN

Kao da ste podvojena ličnost, s jedne strane imate neutoljivu žeđ za avanturom, a s druge priželjkujete smiren život i duševni mir. Iako bi svaki laik na osnovu ovoga zaključio da bi vam i smrt lakše pala od ispraznog i dosadnog života, to nije ono od čega najviše prezate. Zapravo, vama su najdragoceniji odnosi i veze koje ste izgradili sa drugim ljudima. Pomisao da vaša prijateljstva ili ljubavne veze neće biti dugog veka i da tim ljudima ne značite dovoljno pa će im biti lako da prekinu sve veze sa vama vas dovodi do izbezumljenja.

BIK

Vi ste osoba koja sa obe noge čvrsto stoji na zemlji, jaki ste kao stena a zbog svoje pouzdanosti mnogima ste veliki oslonac u životu. Imate jasnu viziju kako bi život trebalo da izgleda i kojim stazama treba da idete ne biste li ostvarili sve što ste zamislili. Međutim, ono što vas prestravljuje jeste misao da postoji makar hipotetička mogućnost da se nađete u nebranom grožđu, odnosno da skrenete sa prave staze. Što pre shvatite da je neizvodljivo da ceo život da provedete u zoni udobnosti, to će vam biti lakše da se izborite sa svojim iracionalnim strahom.

BLIZANCI

Izuzetno ste društveni, volite da uvek budete na mestima gde je zabava i veoma ste kreativni. Uživate u mogućnosti da možete da pokazujete svoju ličnost i svoje talente na različite načine. Ipak, ono što vas zastrašuje je ideja da će doći dan kada nećete biti u mogućnosti da pratite svoje strasti koje vas pokreću u životu. Pored toga, potajno vas uništava ideja da biste mogli da postanete skroz prosečni i da vam se više neće diviti zbog toga što ste najbolji u svemu u čemu se okušate.

 

strah

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.