Petak 13: Iako se mnogi pribojavaju da bi tokom ”crnog petka” moglo da im se desi nešto loše i strašno, zvezde vam poručuju da pojedinim znakovima ovaj dan uopšte neće biti loš.

 

Patite li od paraskevidekatriafobije ili vam je petak trinaesti dan kao i svaki drugi? Ukoliko smatrate da su to najobičnije praznoverice a u sebi ipak potajno strahujete, otkrijte šta vas očekuje u najbaksuznijem od svih dana.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

 

 

OVAN

Pozvoniće vam telefon, nećete znati čiji je broj. Kad čujete glas bivšeg sa kojim ste se rastali pre 3 godine pomislićete da vas cima da mu pozajmite neki keš ili da je, ne daj Bože, ozbiljno bolestan čim vas se setio. Međutim, on će vam saopštiti da vas je sanjao prošle noći, da ste bili mnogo lepi, da je mnogo razmišljao i shvatio da niste tolika kretenka koliko je mislio kad vas je ostavio. Iako ćete ga hejtovati, vaše srce će pevati od radosti.

 

BIK

Krenućete napolje sa spiskom od milion obaveza u glavi za taj dan. Na trećem ćošku levo od vaše kuće crna mačka će vam preći put. Vratićete se 3 koraka nazad, upljuvaćete se celi i mislićete: ” Eto, znala sam da sam baksuz, ko zna šta će još danas da mi se desi!”. Dok koračate iznervirani, shvatićete da vam se nešto zalepilo za cipelu. Kad malo bolje pogledate, shvatićete da to nije papirić već novčanica od 100 evra. Kad ustanovite da nije lažna, otići ćete u šoping, jer ko šiša obaveze!

 

BLIZANCI

U gradu ćete naleteti na najbolju drugaricu bivšeg dečka kojeg nikako da prebolite. Ona će vam saopštiti da se on naredne subote ženi, jer je devojka sa kojom je bio u neobaveznoj priči trudna. Smorićete se ko Nemac kad shvatite da je nastavio sa svojim životom i da mu super ide ali će vam onda drugarica u poverenju reći da mu je ta riba drolja neopevana i da sa njom nije bio samo ko nije hteo. Rastaćete se od nje sa smeškom na usnama jer je pravda konačno zadovoljena – kad nije hteo da ostane sa vama, onda je stvarno dobio ono što zaslužuje!

(nastavak na sledećoj strani)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.