Horoskop

FATALNOST OVIH DAMA JE NADALEKO POZNATA: Žene iz ova 3 znaka su najveće lepotice Zodijaka

One su rođene pod srećnom zvezdom

Lepotu nije lako definisati.

Ona je obično u oku promatrača i zavisi od niza ličnih kriterijuma, a često nema veze samo s fizičkim izgledom već i s unutrašnjim zračenjem. Upravo ta unutrašnja ljepota koja se vidi i spolja razlog je zbog kojeg neki horoskopski znakovi izgledom zasenjuju sve ostale, a evo i o kojim je znakovima reč:

Vaga

Ovaj se znak često smatra i najlepšim, a obično ih krasi i urođena elegancija. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lepe oči, mladeže i slatke rupice na obrazima koje ih čine drugačijima, egzotičnima i, na kraju krajeva, privlačnijima od ostalih.

Škorpija

Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i velikim očima u nekoj neobičnoj, hipnotizirajućoj nijansi. Osim prodornog pogleda, diče se i senzualnim usnama, kao i predivnom, gustom kosom. Obično su i vitke građe, a krasi ih blistavi ten i mekana i negovana koža.

Veliki horoskop po podznacima za 2017. godinu

Žene iz ova 3 znaka su najveće lepotice Zodijaka

Jarac

Pripadnice ovog znaka poznate su po odličnoj i seksepilnoj figuri. Iako im je izgled uglavnom prosečan i neutralan, ističu se po velikim očima, najčešće u plavoj ili sivkastoj nijansi i prekrasnom i iskrenom osmehu. Obično vole i da se doteruju pa je i lepa odjeća ono što ih ističe od ostalih znakova.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

index.hr

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.