Žene iz ova 3 znaka su najveće lepotice Zodijaka

One su rođene pod srećnom zvezdom

Lepotu nije lako definisati.

Ona je obično u oku promatrača i zavisi od niza ličnih kriterijuma, a često nema veze samo s fizičkim izgledom već i s unutrašnjim zračenjem. Upravo ta unutrašnja ljepota koja se vidi i spolja razlog je zbog kojeg neki horoskopski znakovi izgledom zasenjuju sve ostale, a evo i o kojim je znakovima reč:

Vaga

Ovaj se znak često smatra i najlepšim, a obično ih krasi i urođena elegancija. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lepe oči, mladeže i slatke rupice na obrazima koje ih čine drugačijima, egzotičnima i, na kraju krajeva, privlačnijima od ostalih.

Škorpija

Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i velikim očima u nekoj neobičnoj, hipnotizirajućoj nijansi. Osim prodornog pogleda, diče se i senzualnim usnama, kao i predivnom, gustom kosom. Obično su i vitke građe, a krasi ih blistavi ten i mekana i negovana koža.

Veliki horoskop po podznacima za 2017. godinu
Žene iz ova 3 znaka su najveće lepotice Zodijaka

Jarac

Pripadnice ovog znaka poznate su po odličnoj i seksepilnoj figuri. Iako im je izgled uglavnom prosečan i neutralan, ističu se po velikim očima, najčešće u plavoj ili sivkastoj nijansi i prekrasnom i iskrenom osmehu. Obično vole i da se doteruju pa je i lepa odjeća ono što ih ističe od ostalih znakova.

index.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.