Dnevni horoskop za 22. decembar 2018

Dnevni horoskop za 14. januar 2018: Nadamo se da uživate u vikendu, da ste juče pregurali dan bez ikakvih rasprava i emotivnih problema, a danas idemo dalje sa još jednim ne tako poželjnim aspektom.

Energiju kvadrata Sunca i Urana osetićete već tokom početka dana, a kako se veče bliži biće sve jača. Moguća nervoza, napetost, stres.

Nadamo se samo da nikakva bomba neće eksplodirati, da će vaš unutrašnji mir da nadvlada spoljašne uticaje.

Danas ćete se osećati nekako zatvoreno, ograničeno, poželećete neke stvari da uklonite iz svog života kako bi postali slobodni(ji) , poželećete neke stvari (iz korena) da promenite, a na vama je da razmislite šta ćete dobiti ako to i uradite. Znajte da iza svakog ugla vrebaju mačevi sa dve oštrice, piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

Gledajte da se odmorite i da ne mislite na krupne stvari, sutra idemo u nove radne pobede i energija će nam biti i te kako potrebna. Mirnu nedelju vam želimo.

Ovan

POSAO

Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja »dobitnicku kombinaciju«, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava Vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist.

LJUBAV

Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

Dnevni horoskop za 14. januar 2018

Bik

POSAO

Pažljivo analizirate različite dogadjaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost pred saradnicma.

LJUBAV

Postavljate »pogrešna pitanja« i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Blizanci

POSAO

Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost ili umesnost da ostvari svoje namere.

LJUBAV

Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.