Dnevni horoskop za 25. februar 2018.
Dnevni horoskop za 25. februar 2018.

Dnevni horoskop za 15. januar 2018: Već smo na polovini meseca januara! Sudeći po mnogima ovaj mesec proleti najbrže, sasvim sigurno zbog praznovanja i uzbuđenja koji ih prate.

Današnji dan protiče bez većih turbulencija na zvezdanom nebu, uobičajeno, Merkur je u Jarcu i ostaje tu sve do 31.januara.

Početak radne nedelje nadamo se da ste dočekali odmorni i zadovoljni, kao i da vam je prethodni period ostao u lepom sećanju koji ovih dana rado spominjete, piše danasnji-dnevni-horoskop.com. Nadamo se da ste u Novu godinu ukoračali s obiljem obećanja i da ste već krenuli u realizaciju obećanog. Prijatan i lep dan svima!

Ovan

POSAO

Nečije reči produbljuju vaše nezadovoljstvo. Ipak, da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima.

LJUBAV

Primećujete kako vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju ili prisustvo. Prikrivanjem slabosti pojačavate svoju nesigurnost.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladi.

Dnevni horoskop za 15. januar 2018

Bik

POSAO

Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije kako biste razjasnili sve dileme. Nesporazum može da kulminira na vašu štetu.

LJUBAV

Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se lagodnijim ponašanjem poigravate sa nečijim osećanjima.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 16. januar 2018: Jupiter u sekstilu sa Plutonom donosi jaku energiju pozitivnih promena

Blizanci

POSAO

Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko vas usmerava na kreativno izražavanje. Pokažite da imate dovoljno poverenja u bliske saradnike.

LJUBAV

Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji.

ZDRAVLJE

Uzimajte više vode.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.