Home Horoskop ŠARMANTNI PREVRTLJIVCI: Muškarci iz ova 3 znaka će vas zavesti svojom harizmom...

ŠARMANTNI PREVRTLJIVCI: Muškarci iz ova 3 znaka će vas zavesti svojom harizmom a zatim ostaviti bez trunke kajanja

158
0
Muškarci iz ova 3 znaka će vas zavesti svojom harizmom a zatim ostaviti bez trunke kajanja

Prema Zodijaku, sledeća tri znaka poseduju posebnu harizmu na koju padaju žene, ali i crtu prevrtljivosti…

1. OVAN

Kada se radi o udvaranju, Ovan je direktan i agresivan. Što vam je pristup jači, to bolje. Ovnovi su podložni i komplimentima. Oni žele čuti da su najprivlačnije osobe na planeti, piše Super Žena. Ali slobodno mu se možete suprotstaviti. Njima su rasprave vrlo privlačne. Na taj način ćete perfidno stići do njegovog srca… Ovnovi se obično zaljubljuju brzo, intenzivno i celim svojim srcem. Odnos s njima je dinamičan i strastven, a njihova osećanja su ekstremno duboka.
Muškarci iz ova 3 znaka će vas zavesti svojom harizmom a zatim ostaviti bez trunke kajanja
Ipak, oni su vrlo bezobzirni u ljubavi. Borbe s njima su prilično česte, tako da začarani krug svađe i mirenja može trajati duže vreme. Ili, dok strast ne nestane. Čim se to dogodi, oni će prekinuti vezu i tražiti nekog drugog. Oni mogu funkcionisati samo s nekim ko je stalni izazov za njih.

2. LAV

Harizmatičan i željan pažnje, Lav ima ogromno poverenje u svoje sposobnosti. Optimističan i nezavistan, lako postaje centar pažnje i zna kako da ostane tamo. On je odgovoran u vezi, ali loše može tretirati svoje podređene. Neizmerno tvrdoglav, jedva prihvata poraz i neuspeh. Partneri moraju da shvate njegovu strast za uspehom u životu i treba uvek da budu spremni da laskaju i ohrabruju. Najgora stvar koju možete da učinite s Lavom je da ga ignorišete ili ne primećujete njegova postignuća. Ako želite da osvojite Lava, to će biti teška borba. Stoga vam odmah kažemo da je najpametnije da odustanete.
Muškarci iz ova 3 znaka će vas zavesti svojom harizmom a zatim ostaviti bez trunke kajanja

RIBE

Muške Ribe vole da zavode i retko u to uključuju emocije. Možda dosta kasnije, ali i tad je pitanje. One imaju toliko galantan stav, tako da se svaka žene na kratko oseti kao da je jedna i jedina. To je samo taktika, kako bi se njegove partnerke bolje opustile i prepustile. Muškarac Riba ima tendenciju da laže i bude licemeran. On se ne zaljubljuje lako, potrebno je mnogo truda i strpljenja da se izgradi solidna veza sa njim. superzena.b92.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.