Dnevni horoskop za 27. jun 2016: Ovan sabira utiske, Bik putuje, Blizanci ulažu, Rak pokreće biznis, Lav menja poslovne navike, Devica i Vodolija odličan spoj, Vaga ima problema, Škorpija se dvoumi, Strelac dominira, a Ribe istrajne. Ovo je dnevni horoskop za danas 27. 06. 2016. godine, piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao

Vaša trenutna zaduženja su da se povremeno osvrnete na svoj rad od ranije i da pronađete greške koje ste pravili. Imaćete dovoljno dobar razlog da sumirate utiske, koje ste zaboravili već odavno.

Ljubav

Ne morate da se prilagođavate partneru kada su zajedničke aktivnosti u pitanju. Bićete dovoljno otvoreni za nešto sasvim novo, pa ćete u tom stilu biti puni iznenađenja za suprotan pol.

Zdravlje

Nemate veće tegobe.

Dnevni horoskop za 27. jun 2016
Dnevni horoskop za 27. jun 2016

BIK

Posao

Ukoliko ste mislili da vam je inostranstvo izlaz iz situacije u kojoj ste se našli, možda niste loše mislili. Šansa na pomolu je svakako pa je iskoristite u narednom periodu.

Ljubav

Ne moarte da očajavate ukoliko ste sami, jer ćete imati dovoljno dobar odnos sa osobama suprotnog pola. Očekujte i veću podršku od strane prijatelja.

Zdravlje

Problem sa grlom.

 

BLIZANCI

Posao

Vaša trenutna poslovna situacija nije toliko loša, koliko se od vas zahteva poveće ulaganje, kako novca tako i vremena. Planovi koje ste imali su pomalo kolebljivi i vi ste na tako nešto već računali.

Ljubav

Na ovom segmentu ne očekujte poveće promene. Ukoliko ste sami bilo bi dobro da se strpite, kada su vaše lične želje u pitanju.

Zdravlje

Oprez hroničnim bolesnicima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.