Home Horoskop Dnevni horoskop za 27. jun 2016: Ovan sabira utiske, Bik putuje, Blizanci...

Dnevni horoskop za 27. jun 2016: Ovan sabira utiske, Bik putuje, Blizanci ulažu, Rak pokreće biznis

3541
0

Dnevni horoskop za 27. jun 2016: Ovan sabira utiske, Bik putuje, Blizanci ulažu, Rak pokreće biznis, Lav menja poslovne navike, Devica i Vodolija odličan spoj, Vaga ima problema, Škorpija se dvoumi, Strelac dominira, a Ribe istrajne. Ovo je dnevni horoskop za danas 27. 06. 2016. godine, piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao Vaša trenutna zaduženja su da se povremeno osvrnete na svoj rad od ranije i da pronađete greške koje ste pravili. Imaćete dovoljno dobar razlog da sumirate utiske, koje ste zaboravili već odavno. Ljubav Ne morate da se prilagođavate partneru kada su zajedničke aktivnosti u pitanju. Bićete dovoljno otvoreni za nešto sasvim novo, pa ćete u tom stilu biti puni iznenađenja za suprotan pol. Zdravlje Nemate veće tegobe.
Dnevni horoskop za 27. jun 2016
Dnevni horoskop za 27. jun 2016

BIK

Posao Ukoliko ste mislili da vam je inostranstvo izlaz iz situacije u kojoj ste se našli, možda niste loše mislili. Šansa na pomolu je svakako pa je iskoristite u narednom periodu. Ljubav Ne moarte da očajavate ukoliko ste sami, jer ćete imati dovoljno dobar odnos sa osobama suprotnog pola. Očekujte i veću podršku od strane prijatelja. Zdravlje Problem sa grlom.  

BLIZANCI

Posao Vaša trenutna poslovna situacija nije toliko loša, koliko se od vas zahteva poveće ulaganje, kako novca tako i vremena. Planovi koje ste imali su pomalo kolebljivi i vi ste na tako nešto već računali. Ljubav Na ovom segmentu ne očekujte poveće promene. Ukoliko ste sami bilo bi dobro da se strpite, kada su vaše lične želje u pitanju. Zdravlje Oprez hroničnim bolesnicima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.