Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 28. jun 2016: Ovan ima nove šanse, Bik ima...

Dnevni horoskop za 28. jun 2016: Ovan ima nove šanse, Bik ima podršku, zatišje za Blizance

3648
0
Dnevni horoskop za 28. jun 2016: Ovan ima nove šanse, Bik ima podršku, zatišje za Blizance, Raku nedostaje vreme, Lavu pomaže Devica, Vagu čeka uspeh, Škorpija se odlično predstavlja, Strelac ima ideje, Jarca očekuje romansa, Vodolija uživa u poslu, a Ribe se brzo prilagođavaju. Ovo je današnji horoskop za danas 28.06.2016. godine, piše luftika.rs.
 

OVAN

Posao Možda je došlo vreme da započnete nešto sasvim novo po aspektima planeta, koji vašu odluku podržavaju. Moraćete da budete dovoljno skoncentrisani na ono što vam se pruža kao dobra šansa. Ljubav Ukoliko ste dovoljno prisutni kada su partnerski odnosi u pitanju, problema neće biti. Veza sa nekim od predstavnika zemljanog znaka je pomalo slabijeg intenziteta. Zdravlje Povoljno u odnosu na prethodni period.
Dnevni horoskop za 28. jun 2016
Dnevni horoskop za 28. jun 2016

BIK

Posao Moraćete da se povinujete trenutnoj situaciji. Nije sve tako loše ali ćete morati male korekcije u svom radu što pre da primenite. Konkurencija je znatno napredovala i vi ćete morati pomalo da ih sledite. Ljubav Niste sami i to vam je najveća satisfakcija. Oni koji su u dugogodišnjoj vezi ne moraju da se osećaju loše, zbog partnerovih reči koje ume da izgovori. Zdravlje Opuštajte se uz odabranu muziku.  

BLIZANCI

Posao Poslovna strana nije toliko loša, ali i sami ste se pripremali na jedan period zatišja koji je pomalo iritantan, kada ste vi u pitanju. Ne dozvolite da se osećate loše zbog toga. Ljubav Ukoliko ste zaljubljeni ne dozvolite sebi da vas emocije povuku u pravcu loših odluka i ne baš razboritog plana. Neko vam odvlači fokus. Zdravlje Nervoza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.