Home Zabavni horoskop VODITE RAČUNA DA IH VIŠE NE PONAVLJATE: Fatalne greške u ljubavi koje...

VODITE RAČUNA DA IH VIŠE NE PONAVLJATE: Fatalne greške u ljubavi koje vam guše sreću

1692
0

Neki filozofi kažu da ljubav pokreće sve. I kada malo pogledate oko sebe tako i jeste! Svako traži onu svoju polovinu jabuke. Kvalitetna veza je nešto čemu svi teže, za koju se u većoj ili manjoj meri bore. Kakav udeo u svemu tome ima horoskop?

Astrolozi kažu da horoskopski znak određuje kakvi ćemo biti u vezi, u kojoj meri ćemo se vezati i otvoriti u odnosu sa partnerom. Pogledajte šta kažu – kakav je vaš horoskopski znak u ljubavnoj vezi i kakve su njegove ,,kočnice”.

OVAN

Ovnovi žele da sve bude po njihovom, onako kako su oni zamislili. To im stvara osećaj suvereniteta koji se inače plaše da će izgubiti u vezi. Pošto toliko dobro možete da upravljate stvarima sami, uzdržavate se da drugima kažete koliko su vam potrebni. Osim toga, pazite da ne budete preterano zahtevni.

BIK

Kada se Bik jednom obaveže, onda se trudi da to bude zauvek. Zato mu treba toliko vremena da izabere pravu osobu. A kada jednom stupi u vezu, želi da stvari zauvek ostanu iste i odupire se promeni. Strah od odstupanja od rutine njegova je najveća prepreka za uspostavljanje intimnosti – koja stalno treba da raste, a ne da stagnira. Morate da verujete da je takva promena dobra i da počnete da radite na tome. Fatalne greške u ljubavi

BLIZANCI

Blizanci mnogo vole da flertuju i retko kad se zaista posvete tome da ostanu dugo u vezi. Strah od dosade tera ih da stvari održavaju na površnom nivou i da nikad ne ulože sebe toliko da bi se osećali vezano. Osim toga, plaše se da će partner otkriti njihovog „mračnog blizanca“ kojeg se toliko trude da sakriju. Ali ako pustite nekog da osvetli vašu tamu ljubavlju, zaista ćete se zbližiti.

RAK

Rak se plaši da pred drugima pokaže svoju ranjivost. A pošto su njegove emocije tako očigledne, to se dešava veoma često. Kada ga neko „razotkrije“, on se oseća kao da je u milosti i nemilosti svog voljenog. Pošto se lepo osećate kad negujete druge, treba i drugima da dopustite da vam se nađu kada vam je teško i da im se otvorite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.