Strelac 23.11 – 21.12.

Partneri se u ovom braku uzajamno vrlo poštuju i pokušavaju da razumeju jedno drugo. Poverenja je među njima puno, tako da tu nema mesta za previše ljubomore i sumnji. Oni su prisni i među njima nema tajni, a oboje su svesni koliko je važno da partner ima određenu dozu slobode i samostalnosti.

Jarac 22.12 – 19.1.

Ova veza je stabilna i partneri se u njoj osećaju sigurno. Nežnosti i romantični trenuci tu nisu na prvom mestu, ali uzajamno poštovanje jeste. Svađanja i emotivnog manipulisanja u brakovima pod znakom Jarca je malo, a partneri probleme rešavaju odmah. Ako i dođe do burne svađe, to je samo prilika da se sve iskreno prokomentiše. Partneri u ovom braku morali bi malo da porade na intimnosti kako se bliskost među njima ne bi izgubila.

Vodolija 20.1 – 19.2.

Tu se radi o neobičnoj, ali interesantnoj vezi, u kojoj partneri savršeno odgovaraju jedno drugom i na dobrom su putu za dug brak i sreću, iako bi drugi ljudi mogli da zaključe suprotno. Među njima nema ljubomore, ali može se pojaviti potreba za nametanjem nekih svojih navika ili želja za menjanjem drugog, a to bi moglo da uništi vezu.

Ribe 20.2 – 20.3.

Brak (veza) pod znakom Riba ima dobru predispoziciju da bude čvrst, stabilan i pun ljubavi. Ponekad može doći do svađe, ako i u drugim vezama, ali oba partnera su vrlo brižna i sve će pokušati da reše tako da drugu stranu ne povrede, a rado će se i žrtvovati za spas veze. Njihoca veza puno je nežnosti, romantike i duboke povezanosti.

24.satahr / cosmopolitan.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.