Lav 23.7 – 22.8.

Brak (veza) započet pod znakom Lava prepun je strasti, ali i dramatičnih trenutaka. Može se zaključiti da u ovoj vezi nema dosade, to sigurno. Oni su u stanju čas da se žestoko posvađaju, čas da strastveno vode ljubav. Ipak, kako god bilo, uvek se drže zajedno i neće pred drugima da pokazuju da imaju neke probleme u vezi.

Devica 23.8 – 22.9

Veza krunisana brakom pod znakom Device je dugovečna i stabilna, a oba partnera uživaju u osećaju sigurnosti porodičnog doma i to samo učvršćuje njihovu vezu. Dramatične svađe kod njih su retkost, već više preferiraju iskren razgovor o svakom problemu. Mana ove veze ponekad može da bude nedostatak strasti.

Vaga 23.9 – 22.10.

Ovaj brak (veza) prepun je nežnosti i romantičnih trenutaka, a ljubav je na prvom mestu. Partneri jako paze jedan na drugog, pokušavaju da ugode drugoj strani i paze da bračnog druga ne povrede. Strast održavaju romantičnim izlascima, večerama… Retko se svađaju, a upravo to bi mogao da bude problem jer među njima može da nedostaje iskrenosti, a to vodi potiskivanju problema, što može loše da se završi.

Škorpija 23.10 – 22.11.

Među partnerima koji su se spojili pod ovim znakom sve je prepuno emocija, a veza im je strastvena i puna uzbuđenja. Seks im je vrlo bitan, pa čak i najvažniji razlog za opstanak veze. U ovom braku može biti puno svađa i ljubomornih ispada, što ga stavlja na veliko iskušenje. Ako žele da im brak potraje, oboje moraju da pokažu više tolerancije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.