Home Horoskop DATUM KADA STE SE SMUVALI ODREĐUJE SUDBINU VAŠE LJUBAVI: U kom znaku...

DATUM KADA STE SE SMUVALI ODREĐUJE SUDBINU VAŠE LJUBAVI: U kom znaku horoskopa je vaša veza?

710
0
Nedeljni ljubavni horoskop od 4. do 11. juna 2017

Kao što postoji horoskop po datumu rođenja, postoji i po datumu venčanja ili početka veze. On otkriva kako su se zvezde složile tog dana i šta vam je sudbina predodredila u budućnosti.

Pronađite datum pod kojim ste se venčali / smuvali u okviru jednog od horoskopskih znakova. To će vam pokazati pod kojim znakom ste sklopili brak / vezu, koje su njegove karakteristike i šta možete da očekujete.

Ovan 21.3 – 20.4.

Partnerima u braku (vezi) pod znakom Ovna uvek je dinamično i neće imati previše dosadnih dana u svom životu. Među njima uvek ima trzavica, ali sve probleme uglavnom rešavaju vatrenim seksom. Možda se drugim ljudima njihova veza čini kao da nema budućnost, ali oni uspevaju da reše sve probleme, a tako će biti i u budućnosti jer su iskreni i vrlo bliski.

Bik 21.4 – 20.5.

Odlika njihove veze je čvrst i stabilan odnos ispunjen romantičnim trenucima i strašću. Partneri pod znakom Bika su vrlo privrženi jedno drugome, ali ponekad u tome preteruju, i to do te mere da zapostavljaju druge ljude oko sebe, što nije dobro za vezu. UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama za karmičku ljubav

Blizanci 21.5 – 20.6.

Partneri u vezi pod okriljem Blizanaca su skoro više prijatelji nego ljubavnici, iako vole seks. Dobri su prijatelji i prijatno im je da žive jedno sa drugim. Vole izlaske i druženja, a život u miru i tišini im je nezamisliv. Uglavnom nisu ljubomorni jedno na drugo, a velika pretnja njihovom braku je upravo želja za zabavom i druženjem koja ih može udaljiti.

Rak 21.6 – 22.7.

Ova veza će biti ispunjena nežnošću i romantikom, a partneri neće moći dugo da budu razdvojeni. Njima nikada neće nedostajati nežnosti i topline, a oboje žele veliku porodicu i puno dece. Loša strana je prevelika međusobna posvećenost, jer partneri ne žele nikuda jedno bez drugog.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.