Probajte da se uzdržite od svađa sa roditeljima, decom i emotivnim partnerom

U poslednjoj nedelji juna, preko znaka Raka (dom, porodica) prelaze Sunce, Mesec, Merkur i Mars, simboli ugleda, emocija, biznisa i akcije, koji obrazuju izazovne aspekte sa tranzitnim Jupiterom i Saturnom, pišu Večernje novosti. Zbog toga, a pre svega zbog oslabljene pozicije Marsa, u prvom planu biće trzavice na emotivnom ili poslovnom planu, bilo da se radi o raspravama, slavljima ili preterivanju u nečemu, ispoljavanju osećanja, trošenju novca, ophođenju prema starijima… Sunce predstavlja važne muške figure, a Mesec važne ženske figure u životu svakoga od nas, tako da u ovom periodu treba izbegavati konflikte sa roditeljima, pre svega, ali i sa emotivnim partnerom.

Naglašen znak Raka, tokom ovog perioda, uticaće na sve znake, možda nešto više na vodene i zemljane, Rakove, Škorpije, Ribe, Bikove, Device i Jarčeve.

Mnoštvo planeta u Raku simbolizuje i potrebu za pokretanjem privatnog biznisa, građevinske radove, popravke u kući i sl. Konjukcija Merkura i Marsa upozorava da izbrojite do deset pre nego što kažete nešto zbog čega ćete kasnije zažaliti. Takođe, čuvajte se povreda u kući, naročito ruku, prstiju, šake, kao i ramenog pojasa.

OVAN

Da biste dostigli ciljeve koje ste zacrtali, potreban vam je dobar tim saradnika. Taktiziranje, koje vam nije jača strana, moglo bi da vam donese značajno uvećanje prihoda u radu sa strancima.

BIK

Zbog naglašenog znaka Raka i Venere u vašem znaku, vašem šarmu i atraktivnosti, malo ko će moći da odoli. Mnogi mogu doneti iznenadnu odluku o ulasku u brak, naročito ako ste u vezi sa osobom sa posla.

BLIZANCI

Konjunkcija vašeg vladaoca Merkura i Marsa, čini vas mnogo konfuznijim i sentimentalnijim i sklonim promenama raspoloženja.

Moguć ulazak u tajnu ili paralelnu vezu sa nekim ko je zbog posla prisutan u javnosti.

RAK

Mnoštvo planeta u vašem znaku donosi prvoj dekadi nove mogućnosti za napredovanje u poslu ili početak uspešne saradnje. Proširite krug prijatelja i obnovite neke veze i kontakte, naročito sa preduzimljivim mladim saradnicima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.