Dnevni horoskop za 5. april 2018.
Dnevni horoskop za 5. april 2018.

Dnevni horoskop za 29. jun 2017: Dragi naši, danas je četvrtak, bližimo se samom finišu meseca juna… Danas je Merkur u konjukciji sa Marsom, dok je Merkur zajedno sa Marsom u Raku.

Danas je nezgodno izreći toliko toga… sve može i biće pogrešno protumačeno. I sami ćete se zapitati na kraju dana šta vam bi da govorite neke stvari! Imajte to na umu tokom celog dana i pokušajte da se iskontrolišete, piše Današnji dnevni horoskop. Sa ovom energijom moguće su ozbiljne svađe. Jezik će biti brži od pameti svakako.Vrlo snažna energija, pa čuvajte se nepotrebnih rasprava, oštrih reči, brze vožnje, nervoze. Konjukcija je u Raku, osetićemo je mahom u porordičnim odnosima.

Prijatan dan vam želimo.

OVAN

POSAO

Neko u Vama podstiče novu sumnju, stoga ne želite glasno da pričate o svojim poslovno-finansijskim ili privatnim planovima. Ipak, previše diskrecije sa Vaše strane ostavlja negativan utisak na Vaše saradnike.

LJUBAV

Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način. Pokažite da imate izuzetne manire u odgovarajućoj situaciji.

ZDRAVLJE

Problemi sa zubima.

BIK

POSAO

Ne dopadaju Vam se nečije ideje, tako da pažljivo birate situacije u kojima možete da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Umete da smislite pametno rešenje i prigodno objašnjenje za svoje saradnike.

LJUBAV

Očekuje Vas emotivno zadovoljstvo koje će Vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu.

ZDRAVLJE

Dobro.

Dnevni horoskop za 29. jun 2017

BLIZANCI

POSAO

Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama, koje istovremeno ulepšavaju Vaše raspoloženje i obogaćuju Vaše životno iskustvo.

LJUBAV

Pratite svoja osećanja i možete ostvariti ono što Vam toliko nedostaje. Važno je da idete u susret dešavanjima.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

RAK

POSAO

Iskrenost u poslovnom dijalogu ne izaziva veliko oduševljenje kod saradnika. Nema razloga da dokazujete svoju superiornost i da skrećete veliku pažnju na sebe.

LJUBAV

U ljubavnom životu na vreme rasčistite sa lažnim iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što Vam nudi ili predlaže bliska osoba.

ZDRAVLJE

Dobro.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.