Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 30. jun 2017: Moguć dobitak za Vodoliju, Ovan osvaja...

Dnevni horoskop za 30. jun 2017: Moguć dobitak za Vodoliju, Ovan osvaja sve redom, Škorpija velikodušna

64
0
Dnevni horoskop za 30. jun 2017

Dnevni horoskop za 30. jun 2017: Petak nam je stigao, i započinjemo ga sa Mesecom koji ulazi u znak Vage što će nam doneti uravnotežene emocije, lepe odnose sa partnerom i prijateljima, početak poslednjeg radnog dana kakav se samo poželeti može.

Nadamo se da ste već isplanirali divan vikend, po vašoj volji, i da vas vruće neće deprimirati, a naš je savet da i današnji dan i vikend provedete sa osobama koje vam donose osmeh na lice, i uz koje ćete pregurati i vrućine i sve ono teško što se dešavalo tokom nedelje, piše Današnji dnevni horoskop. Večeras nipošto ne ostajte kod kuće, uhvatite za ruku voljenu osobu, izađite napolje, uživajte, ali znajte da pravo uživanje sleduje tek kada dođete među vaša 4 zida. Lep dan vam želimo.

OVAN

POSAO Brinete se za posao pa Vam je potrebno da se konsultujete sa nekim. Poslušajte od svakog po nešto, te napravite novi plan, pa počnite da ga sprovodite u delo već od sutra. LJUBAV Slobodni Ovnovi su danas posebno šarmantni pa će osvajati više osoba odjednom. Potrudite se da ne kažete ili ne obećate previše. ZDRAVLJE Osećate se iscrpljeno.

BIK

POSAO Danas ne donosite nikakve odluke, sačekajte da čujete prvo novosti od kolega sa posla. Iako ste puni energije, deluje Vam da Vas non stop neko blokira. LJUBAV Rešili ste sreću da potražite sami. Zauzeti Bikovi će danas biti veoma pažljivi i kreativni, njihovi partneri će uživati u svakom trenutku sa njima. ZDRAVLJE Osećate se dobro.
Dnevni horoskop za 30. jun 2017

BLIZANCI

POSAO Ceo dan Vam je jedan veliki plan. Zainteresovani ste za ponudu ali morate da sačekate još neko vreme. Budite vredni, razmišljajte o onome što bi moglo da pospeši vaše poslovne uspehe. LJUBAV Privlači Vas energija osobe iz Vaše neposredne blizine, ali Vas ne privlači ono što ta osoba nudi. Spremni ste na izazov ali i na nove igre. ZDRAVLJE Odlično.

RAK

POSAO Spremni ste na kompromis i diplomatsko rešenje. Međutim, sve ide previše sporo za Vas. Danas ste puni energije, i ne dozvoljavate da Vas iko guši.. Radite ono što najbolje znate i umete. LJUBAV Danas Vam je partner neverovatno privlačan. Ako ste slobodni, danas ćete osvajati, pa što više komunicirajte sa osobama suprotnog pola, na nekoga ćete sigurno ostaviti dobar utisak. ZDRAVLJE Bolovi u zgobovima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.