Dnevni horoskop za 30. jun 2017

Dnevni horoskop za 30. jun 2017: Petak nam je stigao, i započinjemo ga sa Mesecom koji ulazi u znak Vage što će nam doneti uravnotežene emocije, lepe odnose sa partnerom i prijateljima, početak poslednjeg radnog dana kakav se samo poželeti može.

Nadamo se da ste već isplanirali divan vikend, po vašoj volji, i da vas vruće neće deprimirati, a naš je savet da i današnji dan i vikend provedete sa osobama koje vam donose osmeh na lice, i uz koje ćete pregurati i vrućine i sve ono teško što se dešavalo tokom nedelje, piše Današnji dnevni horoskop.

Večeras nipošto ne ostajte kod kuće, uhvatite za ruku voljenu osobu, izađite napolje, uživajte, ali znajte da pravo uživanje sleduje tek kada dođete među vaša 4 zida.

Lep dan vam želimo.

OVAN

POSAO

Brinete se za posao pa Vam je potrebno da se konsultujete sa nekim. Poslušajte od svakog po nešto, te napravite novi plan, pa počnite da ga sprovodite u delo već od sutra.

LJUBAV

Slobodni Ovnovi su danas posebno šarmantni pa će osvajati više osoba odjednom. Potrudite se da ne kažete ili ne obećate previše.

ZDRAVLJE

Osećate se iscrpljeno.

BIK

POSAO

Danas ne donosite nikakve odluke, sačekajte da čujete prvo novosti od kolega sa posla. Iako ste puni energije, deluje Vam da Vas non stop neko blokira.

LJUBAV

Rešili ste sreću da potražite sami. Zauzeti Bikovi će danas biti veoma pažljivi i kreativni, njihovi partneri će uživati u svakom trenutku sa njima.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Dnevni horoskop za 30. jun 2017

BLIZANCI

POSAO

Ceo dan Vam je jedan veliki plan. Zainteresovani ste za ponudu ali morate da sačekate još neko vreme. Budite vredni, razmišljajte o onome što bi moglo da pospeši vaše poslovne uspehe.

LJUBAV

Privlači Vas energija osobe iz Vaše neposredne blizine, ali Vas ne privlači ono što ta osoba nudi. Spremni ste na izazov ali i na nove igre.

ZDRAVLJE

Odlično.

RAK

POSAO

Spremni ste na kompromis i diplomatsko rešenje. Međutim, sve ide previše sporo za Vas. Danas ste puni energije, i ne dozvoljavate da Vas iko guši.. Radite ono što najbolje znate i umete.

LJUBAV

Danas Vam je partner neverovatno privlačan. Ako ste slobodni, danas ćete osvajati, pa što više komunicirajte sa osobama suprotnog pola, na nekoga ćete sigurno ostaviti dobar utisak.

ZDRAVLJE

Bolovi u zgobovima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.