Dnevni horoskop za 28. jun 2017

Dnevni horoskop za 28. jun 2017: Sa današnjom sredom Merkur nam je u trigonu sa Neptunom, dok je sam Merkur u Raku, a retrogradni Neptun u Ribama…

Opet je pred nama dan mašte i snova. Neptun udružen sa Merkurom odlično se slaže, iako je sam aspekt kratkog daha. Ali takvi aspekti, obično ostavljaju traga na duže staze, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovo je aspekt inspiracije, intuicije, predosećanja nekih događaja koji tek treba da se dese. Lep aspekt i tranzit, kratak i efektan! Vrlo je bitno da se danas oslanjate na svoju intuiciju, dakle dobro oslušnite taj glas u sebi, tu su smernice.

Prijatan dan.

OVAN

POSAO

Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno moralne hrabrosti, da prihvatite odgovornost za ono sto ste učinili.

LJUBAV

U emotivnom smislu, delujete ranjivo i tražite neko mirnije utočište. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

BIK

POSAO

Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje kriterijume u poslovno-finansijskoj saradnji, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu.

LJUBAV

Suviše burno reagujete na sitnice, dok partner na Vama sprovodi različite testove izdržljivosti. Kontrolišite svoje impulse.

ZDRAVLJE

Napetost.

Dnevni horoskop za 28. jun 2017

BLIZANCI

POSAO

Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje poslovno-finansijske interese, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere.

LJUBAV

Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom. Pre ili kasnije, istina će neminovno isplivati na površinu.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.

RAK

POSAO

Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje.

LJUBAV

Pokušavate da delujete pribrano, ali opterećuju Vas nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u vezi jedne bliske osobe.

ZDRAVLJE

Dobro.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.