Ljubavni horoskop od 1. do 15. jula 2017: Prva polovina jula biće prilično intenzivna i šarenolika kada je reč o emotivnim odnosima. Dok će neki pronaći ljubav na neobičnim mestima ili sa neočekivanim ljudima, pojedini će pokušavati da reše emotivne probleme ili će bezrazložno ih praviti sami. Saznajte šta očekuje vaš znak, piše Ehoroskop.

OVAN

Neki će u dragoj im osobi prepoznati svoj ideal partnera. Biće pomalo zbunjeni, ali i spremni na akciju. Takođe će ih sve više obuzimati potreba za nežnošću i pažnjom. Imaju pravo na to, pa neka izraze svoje potrebe.

BIK

Većina vas biće sklona da priča bajke, dok će realna situacija biti drukčija. Ne dramite ako vas neko spusti na zemlju. Koliko god se vi budete trudili da poboljšate svoj privatni život, ljubav će vam svako malo izmicati iz ruku.

BLIZANCI

Dok će vam partner predlagati razne opcije kako da provedete slobodno zajedničko vreme, vi ćete stalno nešto prigovarati. Neki će duvati i u hladno i u svakoj sitnici videće razlog za brigu. Treba vam opuštanja i veselja.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. jula 2017/ Foto: StockSnap

RAK

Kod vas će se ovih dana javiti poriv za slobodom, pa će oni u vezama imati potrebu da se malo osame ili da idu u veća društva. Neki među vama će se osećati nadahnuti za male ludosti koje oživljavaju kako vas, tako i drugu stranu.

LAV

Nemojte srljati u nečiji zagrljaj samo zato što niste našli nikog boljeg. Zdravije je biti i sam, nego s nekim na silu. Šta god se bude događalo oko vas, vi ćete kao odgovor ipak deliti osmeh. Sve će kasnije doći na svoje mesto.

DEVICA

Mnogi će ovih dana biti opčinjeni, zaljubljeni i ono što je neptipično za njih, zanemariće realnost. Ali biće im lepo. Udvaraćete se osobi s kojom radite, a sve bi to moglo biti na ivici dobrog ukusa. Bolje da se povučete.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.