Dnevni horoskop za 1. oktobar 2020.
Dnevni horoskop za 1. oktobar 2020.

Horoskop za 2019. već sugeriše da će iduća godina biti godina velikih promena u svim aspektima vašeg života. Za neke znakove Zodijaka stvari će se promeniti na bolje, dok će za ostale znakove Zodijaka promene biti negativne.

Šta je sa vašim znakom Zodijaka? Hoće li vaš znak biti srećan u 2019.? Mi otkrivamo sve! Za ovih 5 znakova, stvari možda više nikada neće biti iste! Ova će godina biti jedan vraški ringišpil!

5  zodijačkih znakova čiji će se životi promeniti u 2019. godini

1. Bik – Zodijački znak koji će doživeti najveće promene

Recite „zbogom“ svojoj dosadnoj rutini, vaš život će se promeniti, a u 2019. ćete otkriti svoju novu stranu. Bićete sigurniji i smeliji, pogotovo kada je u pitanju ljubav! Ove godine, vaša strast i energija će začiniti vašu uobičajenu svakodnevnu rutinu!

2019. godina je godina u kojoj će vam se isplatiti naporan rad. Od maja do septembra uložićete najveći trud, kako biste dobili nagradu. Promene će se dogoditi i u vašem finansijskom području života, počevši od aprila do juna, piše Gostica.

Odnosi će najbolje funkcionisati s drugim zemljanim znakovima. Onima koji su rođeni 4.-6. maja i 26.-28. aprila ovo će biti važna godina na području ljubavi.

Lične prilike za Bika:

Kako biste ostvarili svoje ciljeve za ovu godinu, trebalo bi da radite sa čvrstom grupom za podršku, da se pripremite pre juna, dovršite neka ranija istraživanja ili poboljšate svoje veštine u ovom trenutku.

U maju i junu 2019. dolazi do promene smera. Ako budete naporno radili od početka februara do početka juna to će vam doneti dobrobit.

Broje sitno do potpunog obrta: Život ovih 5 horoskopskih znakova će skroz promeniti u 2019. godini

2. Lav – Dolazi do pozitivne promene

Za vas, 2019. je godina razumevanja i realizacije. Konačno ćete preduzeti potrebne korake kako biste ostvarili svoje snove! Možda to neće biti uvek mirna vožnja – i iako ste navikli da uspešno savladavate prepreke koje vam se pojavljuju na putu, ovo bi moglo biti nešto s čim se nećete tek tako lako nositi.

U svakom slučaju, promene će biti dobre i omogućiće vam da pronađete istinsku ljubav! Prvih meseci više ćete biti usresređeni na prijatelje i odnose, ljubav i finansije, a možete doživeti nekoliko iznenađenja koja dolaze početkom godine preko druge osobe.

Od kraja juna do oktobra je najproduktivnija faza za lični razvoj, imatćete više energije i osećaćete više strasti.

Lične prilike za Lava:

Vaš produktivan period počinje krajem juna i traje do početka oktobra. Imaćete više energije i entuzijazma za život.

Oni rođeni 11. i 17. avgusta ove su godine u glavnoj fazi rasta, a krajem avgusta postići ćete svoje ciljeve.

3. Devica – Godina velike promene

Vi ćete, bez obzira na svoju stidljivost, ove godine izići iz vaše ljuske! Napokon ćete otpustiti svoje strahove i brige i preuzeti kontrolu nad svojim životom. Vreme je da upravljate svojim putem i zapamtite da je život ono što ste napravili od njega.

Zašto ne započeti s novom karijerom koju ste dugo sanjali ili ostaviti partnera koji ne ispunjava vaša očekivanja? Budućnost je vaša.

2019. ima sve kosmičke sastojke za posebnu godinu za one rođene u znaku Device, kako u ličnom razvoju, tako i u partnerstvu i odnosima. Promena će se osjetiti na ovom području od septembra 2018. i nastaviće se iduće godine.

Ovo je idealna godina za brak ili za povećanje zajednice, a mnogi u ovom znaku postaće roditelji ili će doneti na svet neke nove ideje. Do maja će postojati potreba za nekim ograničenjem, a tokom avgusta/septembra možda ćete morati da pripazite na kilograme i ishranu.

Lične prilike za Devicu:

Vera u sebe i poboljšanje stava prema životu su mesto gdje leže vaše najbolje mogućnosti.

Jupiter će ostati u vašem znaku do kraja septembra 2019. i doneće vam pogodnosti ako želite da napredujete u životu. Sredinom godine pratiće vas neka dodatna sreća.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.