Vole se, al' se i varaju: 6 horoskopskih parova kod kojih je neverstvo najčešće
Foto: freepik.es

Nisi potpuno sigurna je li ti partner veran? Zvezde to tačno znaju – jer ove kombinacije horoskopskih znakova najčešće varaju

U kombinaciji ovih zvezdanih parova generalno je puno napetosti – ali i velika sklonost ka švrljanju i prevari. Naravno, nije baš svaki od navedenih horoskopskih znakova varalica, ali ipak bi trebalo da imaš na pameti ove kombinacije…

1. Ovan i Bik

Ovan i Bik se jako međusobno privlače te su na prvi pogled sjajan par. Međutim, vatreni Ovan nije ni približno veran kao Bik. Ljubav će stalno biti na iskušenju – jer je Ovan sklon prevari.

2. Blizanci i Vaga

Osobe rođene u znaku Blizanaca i Vage provode rado puno vremena zajedno. Imaju puno sličnosti, a Vaga voli prevrtljivu prirodu Blizanaca. Međutim, Blizanci brzo počnu da se osećaju sputano pa nisu verni koliko su to osobe rođene u znaku Vage. Vrlo brzo u njihovoj vezi dođe do napetosti – i prevara.

3. Rak i Jarac

Rak uživa u Jarčevom udvaranju, dok se Jarac zaljubi preko ušiju u osećajnost Raka. Premda to u početku zvuči kao idealna veza, Raku brzo počne da biva dosadno. Zbog toga Rak brzo traži aferu.

Vole se, al’ se i varaju: 6 horoskopskih parova kod kojih je neverstvo najčešće

4. Lav i Strelac

Vatreni znakovi Lav i Strelac su u početku jako zaljubljeni te se međusobno obasipaju pažnjom. Međutim, Lavu je potrebna stalna pažnja koju Strelac ne može da mu pruži. Zato Strelac brzo „pogađa“ nove ljude. Oba horoskopska znaka ne ulažu dovoljno potrebne energije u vezu i nakon nekog vremena se ne shvataju ozbiljno.

5. Škorpija i Ribe

Ova dva horoskopska znaka ne mare baš previše za vezu, pa im ne pada teško da varaju. Pošto oba znaka nisu baš verna, mogu biti u nekoj prividnoj vezi.

6. Vodolija i Devica

Vodoliju odmah privlači nevino zračenje Device. Ali, vrlo brzo ima potrebu da švrlja. Osim toga, Devica ne može da se nosi sa Vodolijinom spontanošću, pa često dolazi do svađe.

miss7.24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.