Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 16. oktobar 2018: Karmička ljubav na pomolu za Škorpiju,...

Dnevni horoskop za 16. oktobar 2018: Karmička ljubav na pomolu za Škorpiju, Blizanci melanholični, Ribe efikasne

60
0
Dnevni horoskop za 16. oktobar 2018

Dnevni horoskop za 16. oktobar 2018: Ovan neodlučan, Bik nestrpljiv, Blizanci melanholični, Rak potišten, Lavu prija pažnja, Devica upoznaje nove ljude, Vaga mora da čeka, Škorpija puna planova, Strelcu treba promena, Jarac pod stresom, Vodolije upoznaju nove ljude, a Ribe efikasne. Ovo je današnji dnevni horoskop za 16. oktobar 2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Igrali ste igru na ivici žileta, i to bi moglo da dođe na naplatu. Neko s kim niste u najboljim odnosima je prozreo vašu taktiku, i željan je osvete. Ljubav Toplo-hladno, i tako danima. Polako se hladite od strasti koja je isprva postojala. Pitanje je samo da li osim strasti ima još nečega višeg i vrednijeg. Zdravlje Moguća migrena.
Dnevni horoskop za 16. oktobar 2018

BIK

Posao Vaš posao vam obezbeđuje solidna primanja, ali, prosto, uvek vam fali novca. Para vam se odlivaju iz ruku, kao da imate bušne džepove. Posvetite vreme planiranju. Ljubav Dolazite u situaciju da vam partner priča a da ga ne slušate. Vi smatrate da su te priče smarajuće i bez ikakvog značaja. A da li tako mislite i kada vi nešto želite da ispričate? Zdravlje Loša cirkulacija.

BLIZANCI

Posao Tiho i mirno jutro, bez uobičajene nervoze i stresa. Možda vas popodne jedan poziv ili SMS poruka pomeri iz te idile. Ljubav Danas ste u setnom raspoloženju. Maštate o prošlosti i uspomenama. Razmislite da li je prava osoba pored vas ili u prošlosti. Slobodni Blizanci mogu da očekuju avanturu. Zdravlje Vaš probavni trakt je blago destabilisan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.